Læsser

Fotokonkurrence, nyt køkken og Carl Mar.

Kære læser

sydafrika ranumefterskole 2016
Elever, ærkebiskop og vores tidligere verdenskok Lars – på ét og samme billede. Sydafrika.

Døgnrytmen har været temmelig udfordret for en del elever på skolen i denne uge. ca. ½ delen har været på den østlige eller vestlige jordklode, eller helt omme på den anden side i New Zealand. Nu er vi ved at finde rytmen og det er dejligt at mærke den store energi, som eleverne har bragt hjem fra deres mange rejser.

Malaysiske gæste elever

På vintersportsrejsen i Italien, deltog et hold gæsteelever fra Malyasia. De havde en fantastisk udfordring i sneen, og kæmpede med at lære at stå på ski.

På ekspedition til ski undervisning. De sidste to dage er der kommet ca en meter nyt sne

Opslået af Vintersport – Ranum Efterskole på 11. januar 2016

Foto, video og artikel-konkurrence for 8. gang

D. 4. februar ved midnatstid har vi deadline for indsendelse af fotos, videoer og artikler fra de elever og lærer, som var med ude at rejse. Det store awardshow vil blive annonceret snarest.

Vinderen af det hele får et GoPro HERO4 og vinderne i hver kategori får 500 kr.

photo awards p2 2015 16 ranumefterskole

Nyt køkken i Seminariehuset – næsten færdigt

Det gamle køkken er blevet skiftet ud med nyt bedre udstyr, større arealer og flot lysindfald. Alt sammen noget, som vil være medvirkende til, at skabe de perfekte rammer for en endnu bedre gastronomisk oplevelse for alle elever, ansatte samt gæster. I kan godt glæde jer!

Billeder fra rejserne

turtle philippines ranumefterskole henrik
Billede taget af Henrik Bach© – Fillippinerne.

europa tour ranumefterskole 2016
Fællesbillede fra Europa Tour.

friendship ranumefterskole new zealand 2016
Overrækkelsen af “Friends of Ranum Efterskole”, New Zealand.

Der er rigtig rigtig mange billeder på vej. Vær den første til at se dem ved at følge os på YouTube, Flickr og Facebook.

I næste uge

Afslutning på kulturprofilfag – forberedelse til Kulturfagspræsentationer søndag den 7.2. for familier og interesserede.

The Beatles teaterkoncert to aftenener på Fjerritslev gymnasium.

beatles koncert ranumefterskole

I uge 7 og 8 er der spændende foredrag med Joan Hjørding og Carl-mar.

carl mar ranumefterskole

Rigtig god weekend!