Fotokonkurrence, nyt k√łkken og Carl Mar.

Kære læser

sydafrika ranumefterskole 2016
Elever, ærkebiskop og vores tidligere verdenskok Lars Рpå ét og samme billede. Sydafrika.

D√łgnrytmen har v√¶ret temmelig udfordret for en del elever p√• skolen i denne uge. ca. ¬Ĺ delen har v√¶ret p√• den √łstlige eller vestlige jordklode, eller helt omme p√• den anden side i New Zealand. Nu er vi ved at finde rytmen og det er dejligt at m√¶rke den store energi, som eleverne har bragt hjem fra deres mange rejser.

Malaysiske gæste elever

På vintersportsrejsen i Italien, deltog et hold gæsteelever fra Malyasia. De havde en fantastisk udfordring i sneen, og kæmpede med at lære at stå på ski.

På ekspedition til ski undervisning. De sidste to dage er der kommet ca en meter nyt sne

Opslået af Vintersport РRanum Efterskole på 11. januar 2016

Foto, video og artikel-konkurrence for 8. gang

D. 4. februar ved midnatstid har vi deadline for indsendelse af fotos, videoer og artikler fra de elever og lærer, som var med ude at rejse. Det store awardshow vil blive annonceret snarest.

Vinderen af det hele får et GoPro HERO4 og vinderne i hver kategori får 500 kr.

photo awards p2 2015 16 ranumefterskole

Nyt k√łkken i Seminariehuset – n√¶sten f√¶rdigt

Det gamle k√łkken er blevet skiftet ud med nyt bedre udstyr, st√łrre arealer og flot lysindfald. Alt sammen noget, som vil v√¶re medvirkende til, at skabe de perfekte rammer for en endnu bedre gastronomisk oplevelse for alle elever, ansatte samt g√¶ster. I kan godt gl√¶de jer!

Billeder fra rejserne

turtle philippines ranumefterskole henrik
Billede taget af Henrik Bach© РFillippinerne.

europa tour ranumefterskole 2016
Fællesbillede fra Europa Tour.

friendship ranumefterskole new zealand 2016
Overr√¶kkelsen af “Friends of Ranum Efterskole”, New Zealand.

Der er rigtig rigtig mange billeder p√• vej. V√¶r den f√łrste til at se dem ved at f√łlge os p√• YouTube, Flickr og Facebook.

I næste uge

Afslutning p√• kulturprofilfag – forberedelse til Kulturfagspr√¶sentationer s√łndag den 7.2. for familier og interesserede.

The Beatles teaterkoncert to aftenener på Fjerritslev gymnasium.

beatles koncert ranumefterskole

I uge 7 og 8 er der sp√¶ndende foredrag med Joan Hj√łrding og Carl-mar.

carl mar ranumefterskole

Rigtig god weekend!