Mundtlige prøver, forårsrengøring, basketball- og pokertunering

Kære læser

Det har været en spændende uge med fokus på eksamensforberedelse, eksamener… og poker!!!

Faglighed

Denne uge har i den grad stået i faglighedens tegn. Det er tydeligt at mærke på eleverne at de er i gang med at forberede sig på deres prøver og eksamener, og at der derfor er en rolig og fokuseret stemning på skolen. Alle vores IGCSE elever har været til mundtlige eksamener i henholdsvis engelsk og kinesisk. Næste uge står den på eksamener i fransk og spansk. 9. klasserne havde mandag aften en matematik prøve. 

Forårsrengøring i Ranum

I anledningen af generalforsamling i den lokale borgerforening, var eleverne ude rundt omkring i byen for at rydde op. Stier, gader og grønne områder blev ryddet for gammelt skrald og affald. 

Vinderne af ‘skralde-prisen’ blev som følgende:

  • 3. pladsen for mest indsamlet skrald gik til kontaktgruppe 23: Jesper, Anders, Jens og Peter. De vandt sig 1 dag fri for morgenmotion.
  • 2.pladsen gik til gruppe 5: Rikke, Emil, Signe, Sara og Imona, som vandt sig 2 dages fri fra morgenmotion.
  • 1. pladsen gik til gruppe 32: Greta, Magnus, Oskar og Julie, som vandt sig ikke mindre end 1 uge fri fra morgenmotion!

Tillykke til vinderne og tak til alle for den gode indsats i byen!

Ranum Efterskole College – Basketball Friendly 2015

Fredag var vi værter for en efterskole basketball turnering. 3 efterskoler deltog, og der blev hoppet og heppet til den store guldmedalje. Hallen var fuld af energi og ‘Half-time Showet’ med cheerleading og vores performancehold var helt i top! Flere billeder og videoer fra kampene kan ses på Facebook og/eller youtube. Tillykke til vinderne af basketball turneringen, som blev HCI efter en meget tæt kamp, se sidste halvleg af finalen på youtube!

Sus’s Palace – 2015 World Poker Tournament

Nu nærmer weekenden sig og flere har arbejdet hårdt på at denne weekend vil byde på utallige fristelser! En af eleverne har selv designet de specialproducerede spillekort med skolens logo. Der skal spilles, leges og vindes! Skolen bliver for en aften omdannet til Sus’ Palace Casino, hvor fornemmelsen af tid og sted vil svinde hen i en magisk verden af kortspil, poker og masser af præmier! Vi ses på den anden side;=)

God weekend derude!

Mvh

Ranum Efterskoleda_DKDanish