Solformørkelse, god stemning og eksamensforberedelser

Kære læser

En dejlig forårsuge med fokus på det faglige, profilfagene og eksamensforberedelse for vores IGCSE elever, som skal op til mundtlige eksamener i næste uge.

Pædagogisk

Det har været en stille og rolig uge uden de store udfordringer. Der har været en god stemning på skolen med glade og afslappede elever som er ved at finde på plads i deres profilfag, samt forberede sig til deres eksamener. I forbindelse med eksamensforberedelse, vil Susanne Damgaard stå for at koordinere et forløb for de elever, som bliver lidt ekstra nervøse inden en eksamen. Det er tydeligt at mærke at vi på skolen nu ser fremad!

Ud af huset…

Ugen har også budt på flere ud af huset ekskursioner for flere af profilfagene. Bla. besøgte Ridning Karina Cassøe – ejer af CK Dressage Aps i Hobro – for at få undervisning i dressur. Cheerleading besøgte et professionelt cheerleading hold i Randers, for at se hvordan de gør det. Især de små cheerleaders imponerede!

Solformørkelsen

Hele ugen blev der snakket om den forestående solformørkelse. Ville det gode vejr holde? Ville vi kunne se det ordentligt? Men som ugen gik blev det klarere og klarere at det højst sandsynligt ville blive overskygget… Hvad gør man så for at tilfredsstille 400 forventningsfulde elever? Jo… I første om gang tager man kontakt til et par flyselskaber for at høre om de vil sponsorere en tur i ‘luftbussen’. Lufthansa kunne desværre ikke, da deres piloter strejker, SAS havde ikke modtaget vores forespørgsel i god nok tid og Norwegian havde ingen ledige fly! Men dette tog ikke gejsten fra vores elever eller vores lærere… De skabte istedet en hel unik oplevelse med hjælp fra helten “Le Chef”!

Se eventuelt flere billder samt video fra dagen på facebook.

Næste uge

Den næste uge vil som sagt byde på eksamensforberedelse og eksamener for mange af vores elever. Vi forventer derfor lidt mere ro på skolen – især på gangene omkring eksamenslokalerne. Ugen vil dog også måske slutte af med et brag – Las Vegas style!!!

Derudover vil vi gerne benytte denne lejlighed til at minde jer om at der ikke er påskeferie herfra før Skærtorsdag. Det vil sige at eleverne går på ferie onsdag d. 1. april.

Vi glæder os til at se hvad den næste uge ellers vil byde på af oplevelser. Indtil da…

Rigtig god weekend!

Ranum Efterskoleda_DKDanish