Nyhedsbrev 21.03.14

Kære læser
Endnu en dejlig uge p√• Ranum Efterskole er g√•et med skole, profilfag og valgfag.¬† Eleverne p√• college har v√¶ret til de f√łrste mundtlige Cambridge eksaminer, og musikholdet har underholdt med koncert og Gospelkor. De udend√łrs aktiviteter fylder mere og mere og det giver en god energi p√• skolen.

Vi er nu startet istands√¶ttelsen af Ranumhus, s√• vi kan g√łre plads til de nye elever til skole√•ret 14/15. F√łrst skal der rives en del v√¶gge ned og nu er vi ved at lave ekstra badev√¶relser til g√¶ster og personale. Vi gl√¶der os rigtig meget, og er sikker p√• at resultatet bliver rigtig godt.

Midt p√• ugen gav musikholdet en flot optr√¶den til f√¶llessamlingen. Nummeret var noget eleverne startede p√• at √łve til √•bent hus weekenden, og resultatet blev rigtig godt. Det er dejligt n√•r hele skolen f√•r lov at f√• en smagspr√łve p√•, hvad de forskellige hold besk√¶ftiger sig med.¬†

I visuelt design arbejdes der lige nu med acryl og japansk papir, og det er nogle rigtig flotte ting de får produceret.

Skolen er så småt begyndt at summe af rejsefeber igen, da nogle af profilgagsholdene har været i gang med at bestille ESTA til deres rejser til USA.

Til august kan vi byde velkommen til en ny lærer på Ranum Efterskole College, Matthew Danaher. Matt vil stå for undervisningen i blandt andet globale perspektiver, historie og engelsk.  Matt er fra England, og vi glæder os til at byde ham velkommen til skolen.

I weekenden var performance holdet i L√łgst√łr til den lokale opvisning og optr√¶de med deres flotte show fra Marokko turen. Har du lyst at opleve showet g√¶ster holdet Hobro Idr√¶tscenter den 29. marts kl. 11.35, samt N√łrresundby i Solsidehallen den. 30 marts kl. 16.25. Se et lille preview af det flotte show her.¬†

Mange hilsner & rigtig god weekend.

Olav Storm