Kanon intro-uger!

Kære læser!
Introugerne er nu slut og eleverne er draget hjem på en velfortjent forlænget weekend. Den sidste uge har været fokuseret på det boglige og alle er nu placeret på hold i den niveaudelte undervisning. I profilfagene er vi også ude over præsentationerne og det er blevet alvor. Sejlerne fik en rigig flot start på ugen med super vejr og surferne har luftet de nye sejl og boards.

Weekend med fuld tryk p√•! Eleverne er blevet k√łrt rimeligt h√•rdt ogs√• i weekenden. Fredag aften holdt vi Introfest med temaet farver og det blev en super flot aften! Selvom eleverne var tr√¶tte efter festen, s√• var der program b√•de l√łrdag og s√łndag. L√łrdag var alle kontaktgrupperne igang med den store REOlympiade, og s√łndag var der ud over sv√łmmepr√łver et hyggeligt lagkagel√łb.

På fællessamlingerne
har vi sat fokus p√• begrebet Frihed, den fri skole og elevernes mulighed for at v√¶re med til at forme skole√•ret p√• Ranum Efterskole. Og de er allerede kommet mange rigtig fine ideer til bl.a. de kommende profilag i 2. periode. Vi fik ogs√• valgt elevfestudvalg og elevr√•d, og der er allerede m√łde i det frivillige for√¶ldrer√•d p√• s√łndag kl. 19 i kantinen.

P√¶dagogisk har vi haft enfantastisk opstart, med meget f√• udfordringer og et rigtigt godt og st√¶rkt f√¶llesskab p√• tv√¶rs af alder, huse og profilfag osv. Vi m√¶rker naturligvis hjemveen en gang i mellem, men kun f√• er blevet ramt s√• h√•rdt, at det var ub√¶rligt. Eleverne er generelt rigtig gode til at hj√¶lpe hinanden og vise hensyn, samt tage hinanden med. Vores italienske g√¶steelever er i denne weekend p√• bes√łg ved deres boddies og de gl√¶dede sig vildt meget.

Introugen sluttede med at alle kontaktgrupper samledes til en afrunding p√• pl√¶nen og her fik de udleveret deres mobiler efter 9 dage. DRP4 kom forbi og lavede et indslag, se det her. Der blev delt numre og dannet et nyt st√¶rkt f√¶llesskab om aldrig f√łr!

I den kommende uge er der fokus på de boglige timer, profilfag og rigtig mange glæder sig til aktivitetsfagene, som er blevet et hit. Tirsdag aften er der koncert på Imaginationloftet med Dance with Dirt.

P√• s√łndag ml. 18.-21.30 vender eleverne retur igen og s√• tager vi fat p√• den f√łrste “normale” Ranum uge. Vi gl√¶der os!

Med venlig hilsen og rigtig god weekend til alle!

Olav Storm
forstander