Tilbage til oversigten

Musik er for dig der har lyst til at spille musik og synge i kor. Vi laver samspil og naturligvis er det godt hvis du allerede kan spille et instrument eller synge, men det er ikke et krav. Vi udfordrer jeres musiske tekniske færdigheder, udvikler jeres grundteknik, samt indvier jer i mange forskellige genrer.

Gå til rejseinfo for Musik

musik

Musik er for dig der har lyst til at spille musik og synge i kor.

Vi øver mod et fælles mål, hvor vi laver koncerter og optræder for kammeraterne, forældre og gæster. Hvis du er helt begynder vil det være en god ide at tale med en af musiklærerne om dit valg og interesse. Der undervises i musikforståelse og lidt i musikhistorie. Ved specielle lejligheder og arrangementer på skolen optræder musikholdet for forældre og gæster.

Vi har 2 fuldt udstyrede musiklokaler.
Det ene med et Mac lydstudie.
Vi råder over 2 flygel, og der er mulighed for at deltage i kor, guitar og klaverundervisning om aftenen.

Musik ekspeditionen går til Liverpool
Vi vil bl.a. besøge musikstudier og lave live koncerter på gadeplan, samt besøge de etablerede scener. Indholdet i rejsen lanlægges i detaljer i et samarbejde med eleverne, som også for ansvar for at guide hinanden . Der indgår også på rejsen ekskursioner til kendte ”must-see” turist seværdigheder og historiske steder. Der arbejdes med engelsk kultur og særligt relationen til vores liv og kultur i Danmark.

Hør noget musik fra tidligere musikhold:

Rejseinformation

Carl Bennison Søren Møller Rasmussen

Carl Bennison
Musik, IGCSE Engelsk og
Matematik

Søren Møller Rasmussen
Fysik/Kemi, Matematik og Musik.

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Eleverne på Musik skal være interesserede i at spille eller synge, og deltage aktivt. Der vil
være god mulighed for at øve i et af de to studier, og vi støtter eleverne i at danne deres egne bands.
Det er gennem musikken at fællesskabet fødes og vi møder kulturen og de unge i Liverpool.
Egenbetaling 2.000,- kr.
Link til webshoppen

Find profilfaget på Facebook

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map