Live under rejserne.

udforsk verden

Her samles alle vores historier fra profil- & kulturfagssiderne. Opdateres hvert 30. minut.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Facebook Posts

Tak for en helt fantastisk rejse 🤩🐬🇹🇷☀️ ... See MoreSee Less

Video image

Fed video, 👍😃

Så lander Hurgarda holdet 👌😊😀 ... See MoreSee Less

Så lander Hurgarda holdet 👌😊😀

Velkommen hjem 🇩🇰

3 days ago

Fit for fight - Ranum Efterskole

... See MoreSee Less

Home after a wonderful week 😃 Parents, thank you for ‘lending ‘ us your lovely students- they have been amazing 🌸 Mette and Tine ... See MoreSee Less

Home after a wonderful week 😃 Parents, thank you for ‘lending ‘ us your lovely students- they have been amazing 🌸 Mette and TineImage attachment

In English below
Mange tak for en fantastisk uge til alle elever fra Troels og Josephines båd!
Alle blev certificeret op til Advanced Open Water gennem en masse fede dyk, Josephine og jeg nød at dykke med jer, og er imponeret over hvor dygtige I er blevet!
Her en video fra sidste aften på båden, hvor alle eleverne var oppe og danse med de egyptiske sømænd, der havde sørget for vores sikkerhed i en uge (valg af sang var vidst elevernes).
- Troels

Thank you very much to all the students on Troels and Josephine's boat!
All students became certified Advanced Open Water Divers through a lot of fantastic dives! It was a pleasure for Josephine and I to dive with you, we are throroughly impressed with you development as divers!
Here a video from the last evening where all the students danced with the Egyptian sailors, who made sure we had safe sailing all week (I think our students chose the song).
- Troels

Wow lovely dancer 💃

Det har været en laaang dag, men vort Siege hold formåede at komme i kvartfinalerne. Her løb de dog ind i en mur af gode spillere og dermed sluttede RECs eventyr ved NPF. Det har været hyggeligt og uden megen søvn. Vi er på vej hjem og som lærere vil vi gerne sige tak for en flok dejlige elever og en god P1 eSport. ... See MoreSee Less

And the most fabulous cat in Izmir, Mr. Turkey😄 ... See MoreSee Less

And the most fabulous cat in Izmir, Mr. Turkey😄

Vi håber alle har fået sovet ud...
Her er lidt at hygge med i efterårsferien. 😉
youtu.be/A9dmcIQ1BMc

Video image

Comment on Facebook

Tak og tak for en fantastisk uge. Vi fik en meget glad Theodor hjem. I har gjort det fantastisk, tak! Og god ferie.

Så er vi hjemme i DK igen.
Tak for en helt fantastisk tur ☀️🤩🐬
... See MoreSee Less

Så er vi hjemme i DK igen.
Tak for en helt fantastisk tur ☀️🤩🐬

Så er vi landet i København, de der skal er videre med bussen mod Jylland og Ranum.
... See MoreSee Less

Tak til alle deltagere for en uforglemmelig tur til Kroatien. Vi sejladslærere ønsker alle en fantastisk efterårsferie.Image attachment

God tur hjem😊

Tak for en fantastisk tur. Håber alle får slappet af og at ømme skuldre og trætte knæ får en dags hvile.

Husk at træne i ferien 🙂
... See MoreSee Less

Husk at træne i ferien :)

Wednesday, some of us had a great trip to Anfield including an exciting guided tour around the stadium⚽️Image attachmentImage attachment

Båden “Stacy” (nr 4) melder nyt igen.
Efter en hyggelig natsejlads blev det en dag med gak og løjer. Alle sikkert i havn og vi er nu - her dagen efter - på vej hjem.
Stacy out 💨
... See MoreSee Less

Torsdagen blev afsluttet med lidt kompetitiv bowling før foredraget med Kregme. Vi er nu landet i Fredericia til NPF og vores CounterStrike hold er netop gået i gang med deres turnering! Gameface on!Image attachmentImage attachment

On our way home! ... See MoreSee Less

On our way home!

Så er rideholdet hjemme! Tusind tak for en helt igennem fantastisk tur og rigtig god ferie til jer alle sammen 😊 ... See MoreSee Less

We are now on the bus to Ranum and will make our stop in Viborg at approximately 17.30. The stop will be at Uno-X, Lundvej 1. ... See MoreSee Less

Dejlig heldagstur til hest igår. Alle muskler, inklusiv lattermuskler, blev brugt. Regnjakkerne blev pakket væk, for solen skinnede hele vejen ☀️. 6 timer op og ned i det fantastiske terræn afbrudt af lækker gullaschsuppe på nationalparkens kro.
Nu er vi ved at være klar til afgang her fra det 🇸🇪
... See MoreSee Less

We have left Billund and are on our way home. Thank you everyone for a wonderful and adventurous media trip. Everyone has experienced something different and challanged themselves as individuals, as photographers and as travellers, and that’s really something to be proud of.

So, all thats left now is to say goodbye with one last auto count. Have a nice break!

Last dinner in Mayrhofen ... See MoreSee Less

Last dinner in Mayrhofen