Velkommen til Ranum

Ranum Efterskole giver dig et hav af muligheder for et fantastisk efterskoleår.

Et stort fællesskab med god undervisning, spændende profilfag og 3 rejser over 4 uger til hele verden.

Vi er en boglig efterskole med niveaudelt undervisning på 4-5 niveauer på hvert klassetrin.

DSC 8334 1

Bliv elev - eller kom og besøg os på Efterskolernes Dag d. 30. sept. kl. 10-17

Bestil en Rundvisning på Ranum Efterskole College

Klar til næste skridt i din uddannelse?

Efter dit år på Ranum er du klar til at komme godt videre. Måske på en ungdomsuddannelse. HF? HHX? Gymnasiet? Eller en teknisk uddannelse? Du bliver stærkere fagligt og dygtigere i de fag, du skal bruge for at komme videre. Vi synes selv, vi har det aller bedste hold af lærere her på skolen. Dem kan du møde til Åbent Hus arrangementer, på en rundvisning eller bare ved at klikke her

Og så blev det vist tid til at se en lille video. Skal du med på eventyret? 🌎

Profilfag og kulturfag i hele verden - i stedet for traditionelle linjer

Efterskoleåret er opdelt i tre perioder. Første periode og sidste periode vælges profilfag og i anden periode fordyber man sig i kulturfag. Elever og lærere kan sammen designe nye profilfag. På denne måde får du mulighed for at prøve noget forskelligt og udfordre dig selv i løbet af skoleåret.

venskab

Vi er altid klar på et besøg  🙌

Bestil en Rundvisning på Ranum Efterskole College

Udforsk verden, nye kulturer og få venskaber for livet

Hver af perioderne afsluttes med en rejse, hvor elever og lærere sammen afprøver deres færdigheder i profilfagene, møder andre unge og lærer ny kultur at kende.

kulturmoder

50+ forskellige profil- og kulturfag, eller skab dit eget

Vælg i mellem dykning, ridning, sejlads, kampsport, adventure, nordic challenge, vintersport, water performance, adrenalin, fit for life eller street performance, design, medie, musik, dans, guide&event, e-sport, e-musik, konditori, visuelt design, yoga lifestyle eller gastronomi – og endnu flere. Du kan også være med til at forme dit eget profil eller kulturfag.

Kulturfag

I vinterperioden kan du vælge et kulturprofilfag, som afsluttes med en rejse til det land I har arbejdet med f.eks. Nepal, Indien, US Virgin Islands, Cuba, New Zealand, Australien, Peru Ghana, Kina, Japan, Nicaragua, USA, Norden, Europa.

Vi rejser til hele verden bl.a. Norge, Sverige, Berlin, London, Kroatien, Indien, Maltha, Frankrig, Spanien, Østrig, Italien, Kina, USA, Tyrkiet, Grækenland, Syd Korea, Peru, Malaysia og Nepal.

faellesskab

Vi går ind for frihed under ansvar.

I kommer til at bo i lejligheder eller værelser. Drenge og piger bor på samme gang. Inden skolestart kan du ønske om du vil bo med 1-6 andre elever.

Vi er en røgfri efterskole, og har fokus på sundkost bl.a. er der fri-frugt hele dagen. Om aftenen har vi 3-5 klubtilbud med klatring, fodbold, kajak, mountainbike, bordtennis, sejlads, fitness, drama, kor, musik, design, billedkunst, pige-, film- og løbeklub.

hjael den naeste

Tør du tage springet? Så ta' på rundvisning. Vi gir kaffe og kage.

Kom på besøg og få en rundvisning. Få svar på alle dine spørgsmål, se alle de spændende muligheder og mærk stemningen.

Bestil en rundvisning på den dag, som passer dig bedst.

bestil rundvisning

Øjeblik! Har du set vores gode billeder på Flickr?

Du kan få lidt af stemningen af Ranum ved at se vores mange gode billeder fra de forskellige årgange. Dyk ned.

Pictures All Collage FB cover

love ranum 600

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere Oversigt over Partnere