eSport – Texas

Kategori
Kulturprofilfag 2022

Vil du med til guds eget land (USA) og opleve eSport og teknologien i en helt anden skala, end du er vant til? Så vælg eSport og tag med til Texas!

Rejsen

Turen til Texas med esport går til Arlington. I Arlington er der rig mulighed for at opleve esportsverdenen. Vi skal se Nordamerikas største dedikerede esportsarena, hvor der bliver afholdt diverse esportsarrangementer. Derudover skal vi øve den kommunikative del af esport, ved at tage i escaperooms, hvor især god kommunikation er vigtigt. Vi skal afprøve VR-headsets og ud afprøve hvordan det er selv at skulle styre et skydevåben når vi spiller lasergame. Der var også gamere i gamle dage, de spillede på arkademaskiner, så det skal vi også afprøve.

Udover disse gamingoplevelser, skal vi også se nærmere på den texanske kultur.

 

Undervisningen

Målet med eSport på Ranum er at hele holdet udvikler sig i forhold til udgangspunktet. At vi bliver bedre individuelt og som holdspiller. At kunne lægge en plan og holde sig til den. Men også at kunne lægge ny undervejs hvis det hele sejler. Afprøve forskellige roller. Hvem er bedst som teamleader? Hvem er bedst med sniper? Hvem har de gode strategier? Hvis det ser helt sort ud er der blot endnu mere sandsynlighed for et tigerspring i udvikling.

 

Corona: Restriktioner, regler mm.

  Fra https://usa.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus 

  “Der er indrejseforbud for rejsende, der ikke er færdigvaccinerede, med begrænsede undtagelser.

  Hvis man er færdigvaccineret OG enten har testet negativ for COVID-19 eller kan fremvise dokumentation på at have haft COVID og være blevet rask inden for 90 dage (både bevis for positiv test og brev fra læge eller sundhedsmyndighed), kan man flyve til USA, såfremt man har en gyldig ESTA eller et gyldigt visum

  Det danske coronapas kan bruges som bevis for gennemført vaccinationsforløb og testresultat ved indrejse til USA.

  Visse rejsende er undtaget fra vaccinationskravet, herunder børn under 18 år, amerikanske statsborgere og personer med permanent opholdstilladelse i USA. Den fuldkomne liste over undtagelser findes i bekendtgørelsen fra det Hvide Hus.

  Ved indrejse i USA over landegrænserne eller via færgeterminaler er der ikke krav om negativ COVID-19 test. Læs reglerne her: Guidance for Travelers to Enter the U.S. at Land Ports of Entry and Ferry Terminals.”

   

  Lærere

  Simon Bach
  sim@ranumefterskole.dk

   

  Vilkår og økonomi

  Egenbetaling: ca. 7.200 DKK.

  Lommepenge anbefalet ca. 1.000 DKK.

  Vaccinationer: Se Corona-afsnit.

   

  WEBSHOP

   

  da_DKDanish