Billeder & videoer: En veloverstået første rejseperiode er slut

Sikke en omgang. Både elever og ansatte har haft gode oplevelser og både lært nye ting og prøvet grænser af. Her præsenteres de bedste billeder fra de forskellige rejser. Gør din mus eller touch klar. Nu skal der rulles ned af. Vi ses i bunden 🙂

Adventure i Sverige

Dans i London

Dykning i egypten og malta

esport i Danmark

eSport har været på camp i det danske hvor de har snakket om alle de vigtige begreber indenfor esport, såsom kost, motion, taktik og hvordan man profilerer sig som esportsudøver. De afslutter deres rejse med deltagelse i et af Danmarks største LAN-parties, NPF. Her kommer der standup, anden underholdning, konkurrencer og masser af hygge. Her får esport-holdet mulighed for at teste deres færdigheder af i forskellige spil. På campen fik de desuden besøg af en kendt dansk Twitch-streamer KRAGME, som fortalte om hvordan han begyndte at streame og hvilke ting man skal gøre og ikke gøre.

Guide og event i london

Gastronomi i københavn

Medie i venedig

Musik i london

Cheerleading i usa

Fit for life i tyskland

Ridning i sverige

Street performance i østrig

Sejlads i kroatien

Unesco i istanbul

Visuelt design i venedig

Wakeboard i Hip Notics Tyrkiet

Waterperformance

Tak til alle for en fantastisk rejse og god efterårsferie

Nu ser vi frem til kulturfagsrejserne hvor et af de store mål er at opleve verdens kultur.

Med venlig hilsen Rasmusda_DKDanish