Udlejning

Lej Ranum Efterskole College

Gå på opdagelse herunder og find det, du har brug for til dit næste arrangement.

Spisesale

Biograf

Både

Dansesal

m2

eSportslokale

Motionsrum

K√łkkener

Lej Ranum Efterskole College

Du har mulighed for at leje lokaler og faciliter p√• Ranum Efterskole College. Der er rigtig mange muligheder for udlejning, og uanset om du skal holde et foredrag, m√łde, festlig begivenhed eller noget helt andet, s√• er vores fantastiske faciliteter til r√•dighed. Udlejningen er som udgangspunkt muligt i ferier og weekender, n√•r eleverne, der til hverdag bruger skolen, ikke er til stede. √ėnsker du at leje lokaler eller faciliteter p√• skolen, skal du henvende dig til Olav Storm p√• os@ranumefterskole.dk.

Spisesal med industrik√łkken

Skal du holde fest eller bev√¶rte en st√łrre forsamling, s√• er det en k√¶mpe fordel at have mulighed for nem og hurtig opvask, der nemt kan klare service fra 400 personer. Fra spisesalen er der udgang til udend√łrs terrasse, hvor man ogs√• kan spise og hygge sig i godt vejr.

Den fulde pakke i Ranumhus

Lej lyse v√¶relser eller omr√•der i Ranumhus, hvor der er plads til store og sm√• forsamlinger. Du finder b√•de f√¶llesomr√•der med underholdning som pool bord, bordtennis, spillekonsoller og storsk√¶rm. Derudover er der motionsrum i k√¶lderen, og selvf√łlgelig en stor udend√łrs plads i midten, hvor alle kan samles til boldspil, leg, hygge i h√¶ngk√łjer eller samlninger.

Saml dine gæster i Festsalen

I Festsalen kan du holde koncert, st√łrre foredrag eller forsamlinger med plads til ca. 450 g√¶ster eller tilskuere. Byd dem velkommen i Foyeren og lad dem tage plads, og s√• er du klar til dit arrangement.

Foredrag i Guldhornssalen

Med plads til 120 personer og super funktionel præsentationsudstyr kan du holde dit foredrag eller præsentation i Guldhornssalen.

Undervisningslokale

Lej funktionelle lokaler til undervisning med projector, tavle og plads til ca. 30 personer.