undervisning ranumefterskole

Bager / konditor søges til vores bageri

Vi søger en bager / konditor med erfaring til at indgå i vores køkkenteam.

Arbejdet består i at hjælpe vores bager med at bage brød, rugbrød og kager mv. til ca. 430 elever mellem 14-18 år + ca. 90 ansatte. Vi har eget bageri og netop investeret i en ny ovn.

Arbejdstiderne vil normalt være fra 7 til 15.30. på hverdage. Der kan være afløsningsopgaver og weekendvagter i køkkenet, hvorfor det forventes, at du er indstillet på fleksibilitet i mødetid.
Stillingen er fuldtids, men vi er åbne for evt. deltid.

Arbejdet i køkkenet sker typisk sammen med et elevkøkkenhold, som også deltager i afrydning og opvask mv. Det er derfor meget vigtigt, at du er god til at motivere, skabe god stemning, lære fra dig og klar på at være med til at gøre måltidet og arbejdet med eleverne til en positiv og udviklende oplevelse. Det er vigtigt, at du har forståelse for det pædagogiske ansvar, en god omgangstone og foregår ved et godt eksempel. Vi lægger også vægt på at du kan samarbejde med de øvrige faggrupper på skolen og vil deltage i skolens kollegiale sociale arrangementer.

Ranum Efterskole College er en fri og uafhængig efterskole. Vi har en international profil og rejser en del med eleverne i op til 4 uger af skoleåret, hvor der også vil være mulighed for at rejse sammen med elever og lærere. Vi holder de danske traditioner og højtider i hævd, men ser også ud i verden og eksperimenterer med mad og kulturoplevelser fra hele verden.

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om jobbet og til at aftale tid for et besøg. Kontakt køkkenleder Jesper Kofoed på 22558118 for yderligere information.

Kørekort: B (Almindelig bil)

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op