undervisning ranumefterskole

Koordinator til salg og administration af korte kurser og prøver mv.

Er du god til at sælge og koordinere korte efterskolekurser for unge og familier på dansk og engelsk?
Kan du holde flere bolde i luften på samme tid: booke bus/fly, lave rejseplaner, organisere lister og følge op på aftaler?
Kan du se dig selv være med til at styre de danske afgangsprøver?
Kan du sikre et godt informations flow til ledelse, ansatte og gæster/elever?
Er du glad for unge i alderen 13-18 år og trives du i et uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer, som hjælper hinanden i mål i travle perioder?

Vi søger en administrativ medarbejder som både har uddannelse, evner og lyst til at håndtere ovenstående opgaver. Vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse eller en anden relevant uddannelse, samt har erfaring med lignende opgaver.

Vi har travlt på Ranum, og det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og er god til at håndtere relationer både til ledelse, lærere, administrative kollegaer og gæster / elever.

Vi er en internationalt orienteret efterskole med 450 unge, samt ca. 90 ansatte. Elever og ansatte kommer fra mange dele af verden. Det er derfor vigtigt, at du taler og skriver godt på flere sprog, særligt engelsk; men også spansk, tysk, arabisk, norsk, italiensk er interessant for os.

Du bliver højrehånd for vores danske afdelingsleder ifht. afvikling af de danske prøver, og du får et tæt samarbejde med den øvrige ledergruppe ifht. at planlægge og administrere vores rejseprogram.

Din vigtigste opgave over året, er at være med til at sælge vores sommerskole til hele verden. Her kan du selv være med til at sætte dit aftryk på programmet og indholdet.

Vi ved godt det er ferietid, men er du grebet af denne udfordring, så skriv en ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Eller skriv en sms til 23230597, hvis du vil høre mere, så ringer jeg tilbage.

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op