undervisning ranumefterskole

Efterskolelærere til matematik, samfundsfag og engelsk søges!

Ranum Efterskole College søger efterskolelærere, som kan undervise i matematik, samfundsfag og engelsk. Hvis du også kan undervise i et af vores mere end 50 valgfag, profilfag og kulturfag, så vil det være helt fantastisk.

Vi forventer at du har lyst at være en aktiv del af et kollegafællesskab, hvor vi værdsætter faglighed, åbenhed, dialog og humor. Hvis du også har interesse i årsansættelse, i at bo i en af skolens embedsboliger eller i Ranum og omegn, bedes du gøre opmærksom på dette i ansøgningen.

Vi er en boglig og international efterskole med 445 elever og 54 lærere. Studiemiljøet på skolen er meget internationalt og vi har kollegaer og elever fra hele verden - derfor taler vi både dansk og engelsk på skolen.

Skoleåret er delt op i 3 profilfagsperioder; elever og ansatte former i et tæt samspil indholdet og sætter fælles mål i profilfagene. Hver periode afsluttes med en profilfagsrejse eller kulturrejse. Vi rejser op til 28 dage og til hele verden.

Vi er en stor efterskole og det giver muligheder for faglig og personlig udvikling i verdensklasse - både for elever og ansatte. Vi arbejder i fag- og huslærerteam i en flad struktur. Vi brænder for at skabe et stort mangfoldigt og demokratisk efterskolemiljø med højt til loftet og plads til den enkelte i respekt for fællesskabet. Vi har gode faciliteter og et verdenskøkken med fokus på bæredygtig og sund kost.

Vi skaber i fællesskab et godt arbejdsmiljø med stor personlig frihed, samt ansvar for egne opgaver.

Hvis du drømmer om et helt unikt efterskolejob, så tjek os ud på www.ranumefterskole.dk.

Send din ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inkl. alle bilag scannet i et dokument inden den 25. april 2019.

Ansættelse pr. 1.8.2019 og iht. overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Hent eller udskriv stillingsopslaget

Klik på billedet herunder for at hente stillingsopslaget som pdf.

ledige stillinger ranum2019

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op