Nyhedsbrev uge 35 Kærhusaften og koncert


Fredagssamling – efter vaka-vaka ! F√łr fyldte vi hele hallen og allerede efter 3 uger er f√¶llesskabet s√• t√¶t, at vi fylder det halve.

 

Kære læser!

Eleverne m√łdte s√łndag aften ind til deres f√łrste helt “normale” RE uge, og gensynsgl√¶den var overv√¶ldende! Flere for√¶ldre valgte ogs√• at aflevere selv og der var rigtig god stemning ved “for√¶ldre-kaffen” i K√¶rhusets spisesal. De for√¶ldre som har tilmeldt sig det frivillige for√¶ldrer√•d var samlet i spisesalen og fik en flot overlevering af det tidligere for√¶ldrer√•d. Der var ogs√• m√łde imellem det afg√•ende og det nye elevfestudvalg. Samarbejdet er hermed startet op og med den fart eleverne har p√• i deres f√¶llesskab, s√• er det godt at vi er i gang og p√• forkant.

Ugen er gået med boglige timer, profilfag og flere aftenaktiviteter. Bl.a var der mandag træning med vores Ghanesiske gæstelærer William, som er tidligere professionel fodboldspiller. Mandag var der også gang i surfklubben. Onsdag aften spillede Keep Camping på Imaginationloftet for eleverne, som råhyggede sig på de store madrasser og sækkepuder. Efterhånden som koncerten skred frem kom der også gang i dansen og bandet fik en fantastisk mulighed for at præsentere deres kommende CD.

Onsdag aften deltog en gruppe elever ogs√• i den lokale aftenkapsejlads, og kom f√łrst i m√•l foran nummer 2 b√•d med bare 3 minutter, efter en hektisk match.

Onsdag eftermiddag var dans og design på en overraskelses biotur, hvor de så de fantastisk dygtige streetart-performers i filmen One Step up Revolution.

Torsdag var der gang i alle klubfagene og om aftenen grillede alle i K√¶rhusets Sydhave og n√łd den dejlige lune sensommeraften. Og sluttede af med den f√łrste K√¶rhusaften, hvor seminariehusets kontaktgrupper bes√łgte deres k√¶rlighedskontaktgrupper.Fredag efter de boglige timer holdt vi kontaktgruppetid og f√¶llessamling i hallen, hvor b√•de elever og l√¶rere sammen dansede vaka vaka, inden vi √łnskede god weekend til alle.

I denne weekend er der ca. 2/3 af eleverne på skolen og der er gang i mange forskellige projekter. Der er også byfest i Ranum og dermed både fodboldstævne, hvor vi også har hold med, samt festlige aften aktiviteter, hvor eleverne ikke kan deltage.

I den kommende uge er der udover undervisning, forberedelser til valg af 2. periodes kulturprofilfag. Alle har p√• forh√•nd √łnsket et kulturprofilfag og land, men da der er kommet flere nye ideer og processen med at v√¶lge og danne interessef√¶llesskaber er vigtig, s√• vil vi over de n√¶ste uger kvalificere eleverne til at tr√¶ffe det rigtige valg indenfor temaet Globalisering og Verdensborger.
Onsdag aften er der tilbud om at deltage i Vendial√łbet i √Örs, der l√łbes bl.a 5 og 10 km. distancer.

Det frivillige k√łkkenteam opvartede b√•de kammerater og byfesten, og gjorden aftenen til en fest i k√łkkenet.

I den kommende weekend er der venneweekend, og tilmeldingsfrist er mandag morgen. Det er eleven, der skal tilmelde 1-2 venner og være med til at stå for en del af programmet.

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!

Olav Storm
forstander.

Ranum Efterskole er blevet certificeret til at v√¶re en medlem af UNESCO Associated Schools Network, som den eneste efterskole. M√•let er at formidle og bevidstg√łre eleverne om verdens kulturens arv, samt bygge venskaber mellem unge p√• tv√¶rs af gr√¶nser.

 

 en_GBEnglish