Adventure - Outdoor

Tilbage til oversigten

adventure outdoor

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med naturen og dig selv bør du vælge Adventure - Outdoor på Ranum Efterskole College.

Vi arbejder med teoretiske og praktiske outdoor-færdigheder. Du lærer at kunne klare dig på tur og får kendskab til naturen. Der vil være fokus på naturoplevelser og plads til samvær.

Naturen er som udgangspunkt vores klasseværelse. Vi har Vilsted Sø omkring 300 m. fra skolen. Her konstruerer vi flåde og gennemfører kano- og kajaktræning. Vi har desuden Jenle-Søttrup plantage og Uhrehøj plantage, som lægger op til både o-løb og ture på mountainbiken. Skolen råder over egen boulder- og klatrevæg.

Vi bruger naturen som mere og andet end kulisse for vores aktiviteter. Vi prioriterer det nære og roen i det simple udeliv. Vi dyrker det sociale fællesskab omkring bålet og lærer at sætte pris på primitiv madlavning og ly som er fremstillet af naturens materialer. Vi spiser af naturens forrådskammer og oplever styrken ved at samarbejde i et team. Vi snører vandrerstøvlerne og udforsker lokalområdet.

Adventure Outdoor er for ALLE uanset hvad du kommer med af erfaringer og forudsætninger fra tidligere. Du skal dog have mod og lyst til at udfordre, øve og måske mestre det vi arbejder med.

Rejsen

Det er endnu ikke afgjort hvor holdet skal hen i første periode, men det bliver inden for EU og der er tale om Danmark, Tyskland eller Sverige

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring. Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov for godt udstyr: Rygsæk, støvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe mountainbike.
Egenbetaling: ca. 2.500,- kr. Link til webshoppen

Link til skolens Søsikkerhedspolitik for sejlads med elever.

REC Employees Circle website v3 151640

Heidi Lillelund Jensen

Find profilfaget på Facebook

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map