Category
Summer Camps

Cheerleadingcamp

Længde: 3. – 9. juli og 10. – 16. juli – 1 eller 2 uger
Faglige aktiviteter: Cheerleading som professionel sportsgren mm. 
Camp aktiviteter: Koreografier, samarbejde, træning
Pris: 2.600 kr.

Alder:

 • Junior/senior camp (uge 27 og 28) : 11+ år.
 • Peewee camp (uge 28) : 7-11 år

Camp leder: Katrine Olsen, Cheerleading coach

 

  Vi åbner dørene op til den anden Cheerleading Sommerskole i samarbejde med Daff. I vil få en dejlig uge med en masse cheerleading, samarbejde, teamwork og forhåbentligt lærer I en masse nye dejlige unge mennesker at kende. Ud over Cheerleading er der andre sjove ting på programmet, så se ugeprogrammet og se, hvad der venter jer. Sommerskolen er for både nybegyndere og øvede og vi deler udøverne op i niveauer. Sommerskolen bliver holdt i uge 27 og 28 med ankomst er d. 3 juli 2022 og d. 10 juli 2022 imellem kl. 13.30-16.00, hvor der vil være en lærer, der står klar til at tage imod alle udøverne.

  Der vil i uge 27 + 28 være camp for aldersgruppen 11+, Junior/senior. Programmet for de to uger er ens, og ved tilmelding til begge camps, vil programmet altså gentages.

  Herudover vil der i uge 28 være Peewee Camp, for de 7-11 årige.

   

  Hvad kommer I til at lære på campen?

  På sommerskolen gennemgår vi alle de forskellige dele inden for Cheerleading.

  Hvis du er begynder, lærer vi alle grund-teknikkerne i stunt, pyramider, jumps og tumbling (gymnastik). Vi lærer at samarbejde med andre samt at bygge et godt tillidsbånd til dem, man skal samarbejde med. Begyndere kan både være udøvere, som lige er begyndt til Cheerleading eller nogle der aldrig har prøvet det før, som synes det kunne være spændende at prøve. Samtidig er der mulighed for at lære andre Cheerleaders at kende og måske danne venskaber på tværs af Danmark.

  Vi er mange, der allerede elsker Cheerleading som sportsgren, måske du også vil blive en af dem, hvis du ikke allerede er.

  Hvis du er øvet, lærer vi at gå i dybderne i Cheerleading. Vi lærer at bygge videre på vores grundteknikker samt mere øvede stunt teknikker. Vi går igennem alle delområderne inden for Cheerleading som stunt, pyramider, jumps og tumbling. Sommerskolen er desuden en oplagt mulighed for at møde hinanden på kryds og tværs af klubberne.

   

  Peewee camp:

  Peewee Cheerleading Camp er en chance for de yngste, som ønsker at prøve kræfter med cheerleading. Aldersgruppen er 7-11 år, og man behøves ikke have prøvet kræfter med cheerleading før, for at kunne deltage. Denne camp vil kun være tilgængelig i uge 28.

   

  Program:

  Se programmet for Cheerleading campen herunder:

  Trænere

  Vi har hyret 2 fantastiske træner, som vil undervise jer på sommerskolen. Afhængig af hvor mange der kommer, hyrer vi flere trænere. Her er lidt information om de to trænere:

  Natalie Brøndrup – Natalie kommer fra Norge. Hun bor i Oslo, hvor hun er træner i Cheerleading klubben Viqueens Spirit. Hun har været udøver siden 2006, hvor hun har været med til at vinde guld til NM og EM. Hun har også været med til at vinde VM Sølv på landsholdet. Hun er som nævnt træner på Viqueens Spirit og har været træner siden 2008. Har du lyst til at se mere hvad hun laver, kan du gå ind på hendes instagram: @queennath

  Carina Castro – Carina er dansker og kommer fra Frederikshavn. De sidste par år har hun være vidt omkring. Carina ejer firmaet Hit Camps Europe og tager rundt og hjælper forskellige Cheerleading hold i Europa. Hun har været Danmarks landsholdstræner for både Allgirl og Coed, og trænet hold i både Danmark, Norge og England. Som udøver har hun bl.a. gået i klubben Viqueens, hvor hun har været med til at vinde EM. Carina har vundet tilsammen 19 mesterskaber i både Danmark og Norge. Hvis du har lyst til at se mere om, hvad hun går og laver, kan I gå ind på instagram på @hitcampseu

   

  Udflugter for uge 27 og 28:

  • Den ene dag skal vi en tur i Fårup Sommerlands forlystelsespark, hvor vi skal lære hinanden at kende på kryds og tværs. Det bliver en hyggelig og sjov dag for alle. Fårup Sommerland ligger kun 1 times kørsel fra Ranum Efterskole og prisen for parken er inkluderet i prisen.
  • Herudover kommer der andre halvdagsture på programmet, som ikke er fastlagt endnu

   

  Transport

  Kommer du fra København eller Odense og tænker, det er en lang vej til Ranum Efterskole College, så har vi løsningen, for vi har en bus der kører frem og tilbage. Så det er bare at sætte dit barn på bussen og ønske dem en god sommerskole i det dejlige grønne Jylland. Der er dog kun et vis antal pladser, som er først til mølle-princippet. Der kommer en lille ekstra omkostning på prisen, men det er afhængigt af, hvor mange der skal med. Hvis I vil vide mere om dette, eller skrive jer på bus listen, så skriv til Katrine Olsen på Ko@ranumefterskole.dk.

   

  Tilbud

  Vi tilbyder også klubberne, at hvis I samler 10 udøvere kan i få 200 kr. i rabat pr. person. I skal selv skrive en liste med fulde navne og fødselsdag dato til Katrine Olsen på Ko@ranumefterskole.dk.

   

  Pris – hvad inkluderer prisen

  Prisen for 1 uge er 2.600 kr., hvilket inkluderer:

  • Kost og logi alle dage.
  • Der er dyne, hovedpude, lagen og betræk (I skal selv tage håndklæde med)
  • Hal tider
  • Udenlandske og danske trænere
  • Tøj pakke (Som inkluderer: 1 t-shirt, 1 par shorts, 1 hættetrøje, 1 drikkedunk)
  • Alle ekstra udflugter og aften hygge

  Er der andre spørgsmål, så skriv til ko@ranumefterskole.dk.

   

  Mvh Katrine Olsen

  Cheerleading træner/koordinator

  Ranum Efterskole College

   

   

  da_DKDanish