Adventure

Har du lyst til at prøve kræfter med naturen og dig selv?

Adventure er for dem der elsker at være aktive i naturen.

Vi vil beskæftige os med en bred vifte af forskellige adventuredicipliner både i undervisningen herhjemme og på adventurerejsen. Så vi kommer helt sikkert ikke til at kede os.

Der vil være fart på og man vil få stillet sin lyst til adrenalin, få overskredet nogle grænser og få sved på panden.

Adventurerejsen går til Gorge du Verdon i Frankrig. Vi kommer ned til forår i de franske alper, hvor vi med lokale guider skal udforske den smukke natur i bjergene.
Der vil bla. Være mulighed for at køre mountainbike på singletracks i bjergene, Whitewaterrafte på Verdon floden, Klatre på på lokale klipper og på Via Feretta der helt sikkert vil udfordre de fleste.
Herudover er vi meget åbne overfor jeres ideer og imputs, da der er mange muligheder for at lave sjove aktiviteter i bjergene.

Undervisningen herhjemme vil ud over klarting inde og ude samt mountainbike også byde på kajakture, adventurerace, teambuilding, kano og meget mere.Efter at have haft Profilfaget Adventure skal man gerne kunne tænke tilbage på en masse fede oplevelser i naturen, at man fik overvundet personlige grænser, have fået nye kompetencer indenfor en bred vifte af adventuredicipliner, en varierende og spændende undervisning.

Accomodation for 6 nights in camsite with tents. (We bring our own tents) Pax pris 60€

 

 

Vilkår og egenbetaling

Vilkår: Alle elever er forsikret ifht. farlig sport op til 500.000,- kr. ved skader, som ikke er dækket
af skolens erhvervsforsikring. Se også skolens sikkerhedsinstrukser for kajak/vand aktivitet. Det må forventes, at der vil være behov for godt udstyr: Rygsæk, støvler, skaljakke, sovepose mv. Du er meget velkommen til selv at medbringe mountainbike.
Egenbetaling: Pris pr. person for camping og aktiviteter: ca. 2000.

Forbeholdt at vi medbringer vores egne telte og mountainbikes, så det matcher antallet af elever. Tænker vi skal have købt 10 nye MTB.

 

 

Undervisere

 

Rune Ditlev Henriksen

IGCSE English, Matematik, Adventure

rh@ranumefterskole.dk

 

 

 

da_DKDanish