Kære læser

header NB2

I dag er kulminationen på et begivenhedsrigt, udviklende, fællesskabsfyldt og helt igennem magisk efterskoleår. Eleverne er på vej hjem og lægger skoleåret bag sig, men med sig tager de mindet om et eventyrligt skoleår, som de forhåbentligt aldrig glemmer. Det gør de ovenpå en outrouge med galla, lanciers, fakkeloptog, lærerrevue, en tur til Fårup og selvfølgelig dimmissionen i dag. I nat sov alle eleverne sammen i hallen, og nogle har klart sovet mere end andre.

Det betyder også, at du her får de sidste efterskolehistorier for dette skoleår. Tak, fordi du har fulgt med, og rigtig god læselyst.

Dimission

Vi var samlet foran hovedbygningen for at uddele eksamensbeviser og lykønske hinanden med et vellykket skoleår. Talerne blev holdt, stolte forældre fik taget billeder og eleverne fik den sidste tale med fra Olav, mens de sad sammen foran scenen for sidste gang. Derudover blev der uddelt forskellige priser og overrakt diplomer til elever, der har klaret sig ekstraordinært godt. Blandt andet Duke of Edinburgh award til 17 elever.

dimmision NB

Tillykke til alle elever med, at I har klaret jer igennem et fantastisk skoleår.

Galla: Årets smukkeste aften

Gallaaftenen var på mange måder årets smukkeste aften. Eleverne startede med at få taget par- og gruppebilleder foran seminariehuset på græsset, hvor mindet om en fantastisk aften og dag blev foreviget. Der blev taget omkring 4.500 billeder, og derfor bliver de delt løbende. Den første omgang kan du se her - og forhåbentligt vil du give os ret i, at de ser ualmindeligt flotte ud.

REC Galla 2019 - Gruppebilleder

Bagefter bevægede gallaparrene sig over i multisalen, hvor lærerne tog imod med velkomstdrinks. I dagens anledning var de tjenere, og de fik serveret en fiskeforret, flot hovedret af okse- og vildsvinekød og til sidst en lækker dessert. Elever, lærere, køkkenfolk og alle andre, som er med til at sætte rammerne om Ranum, stod sammen om at skabe en mindeværdig aften, som eleverne kunne se tilbage på og forhåbentlig glæde sig over.

NB GALLA MIDDAG

Da maverne var fyldte, blev bordene stillet væk. Dansegulvet blev frit, og eleverne gjorde sig klar til at danse lanciers. De fleste, der har været igennem det, kan med det samme genkende lancierstonerne, der vidner om, at dansen går i gang. Efter en lang indmarch var grupperne klar, nervøsiteten på det ypperste, og pludselig startede dansen. Cirka 200 elever af to omgange fyldte gymnastikgulvet med bevægelse og glade ansigter. Det er et noget af et syn, når så mange danser lanciers på én gang, og derfor har vi selvfølgelig også foreviget den ikoniske dans. Den bliver lagt på YouTube, så hold øje på kanalen her.

Billederne bliver også delt, og det bliver offentliggjort på Facebook, når de er klar.

NB lanciers

Sidste punkt på galladagsordenen var at samles omkring Livstræet i skolegården til koncert. Adapt, Alan & the Honeys og ikke mindst Poom & Jom, dette års husbands, spillede ikke bare op til dans, men også til refleksion, og det udviklede sig til nogle rørende øjeblikke, hvor det for alvor gik op for eleverne, at skoleåret havde nået sin afslutning.

NB KONCERT

Koncerterne kan ses på Youtube - følg linket her.

Awardshow

Det er en årlig tradition, at eleverne kårer hinanden for årets alt muligt forskelligt. Der kan blandt andet nævnes årets værelse, årets Mr. og Mrs. Ranum, årets lærer og meget mere. Tilråbene og jublen væltede os nærmest bagover, og det var i det hele taget en overvælende oplevelse.

AWARDSHOW

Sidste kontaktgruppetid

Den sidste uge betød også den sidste tid i kontaktgrupperne. Her blev der læst breve op, som eleverne havde skrevet til sig selv i starten af året. Her blev det måske tydeligt, hvor meget de havde rykket sig i løbet af året.

Familiehøjskole i sommerferien

Tag på aktiv ferie i uge 27 eller 28 med hele familien på Ranum Efterskole College. Klik på billedet for at høre mere.

thumbnail Adnordics familiehojskole 930x180

Den kommende uge

Vi går på sommerferie, men det betyder ikke, at skolen holder lukket. Allerede i næste uge er skolen fyldt med elever fra hele verden, som deltager på international sommerskole.

Rigtig god sommerferie

Hilsen alle os på
Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map