Kære læser
Vi håber at du og din familie er kommet rigtig godt ind i det nye år. Her på Ranum er vi klar til et nyt år med nye oplevelser og selvfølgelig årets første nyhedsbrev.

DSC 2025

Gensynsglæden var stor da eleverne i denne uge kom tilbage til Ranum og deres kammerater. Ugens helt store højdepunkt var Efterskolernes Aften i onsdags. Resten af ugen brugte vi på at komme tilbage til den sædvanlige efterskolerytme efter 14 dages juleferie.

Efterskolernes Aften
Med varm kakao og bålhygge blev standarden sat, da vi onsdag aften åbnede dørene op for en masse interesserede unge mennesker, deres forældre og søskende. Der blev svaret på spørgsmål, vist rundt på skolen og så bød nogle af eleverne også indenfor på deres værelser.

Rundvisningerne bød på introduktion af kultur- og profilfag, undervisningen og andre herligheder ved at gå på Ranum. I biologilokalerne kunne gæsterne fx. komme helt tæt på vores spændende eksotiske dyr, høre mere om kulturfaget Coral Restoration og købe koraller med hjem.

Nye AFS-elever
Det var også i denne uge at vi bød velkommen til et nyt hold AFS-elever. Med flyv fra Argentina, Malaysia og Indien er de landet her i Ranum; klar til at opleve det danske efterskoleliv og den danske kultur.

Kom og prøv efterskolelivet
Til marts holder vi den første RECamp og du er selvfølgelig inviteret. Kunne du eller en du kender tænke sig at prøve efterskolelivet på Ranum, så har du mulighed for at komme på weekend fra d. 8.-10. marts. Du vil bl.a. have mulighed for at snakke med nuværende og tidligere elever om deres efterskoleoplevelser, samt opleve lidt af det der sker på Ranum i løbet af et efterskoleår. Vi glæder os til at se dig.

Udklip

Rigtig god weekend!

Hilsen alle os på
Ranum Efterskole College