Kære læser
Performanceugen er over os og det betyder at vi bl.a. har fundet vores indre skuespillerer, makeupartister, smykkedesignerer, glaskunstnerer, danserer og perlepladekreatører frem for at give jer en lørdag i sent vil glemme. Vi har øvet skuespil, pyntet op og gjort klar til Danmarks hyggeligste julemarked.

Knæk & bræk
På scenen har vores skuespillere og dansere haft travlt med at øve sig på vores teaterstykke, der skal fremføres lørdag. Der er blevet læst replikker og indøvet dansetrin. Bag scenetæppet var andre elever travlt optaget af at finde de helt rette kostumer og ligge den helt rigtige make-up på vores skuespillere.

DSC 0195 DSC 0260

DSC 0203 DSC 0406

DSC0579  DSC0383

Juleproduktion til julemarkedet
Mens scenen har været travlt beskæftiget, blev klasselokalerne forvandlet til et sandt juleværksted. Der er blevet kreeret alt fra nisser og øreringe til brændt mandler og julebagværk. Alt sammen er blevet lavet med vores kulturfagsrejser i tankerne. Alt overskuddet fra salget på julemarkedet lørdag vil blive doneret til organisationer, som vi møder på vores rejser ude i den store verden i starten af det nye år. Så kom endelig forbi Ranum og støt den gode sag, så skal vi nok sørger for en rigtig hyggelig dag!

Ny Ranum kalender
I denne uge har vi fået leveret vores kalender for 2019. Kalenderen består af 12 skønne billeder taget af vores nuværende elever og sidste års elever. Derudover er alle vores spændende begivenheder for næste år skrevet ind i kalenderen, så vi ikke går glip af nogle af de fantastiske oplevelser.

I morgen
åbnes dørene til det vi har arbejdet frem mod hele ugen; vores kultur- og familiedag. Vi har klar med tre fantastiske forestillinger, oplæg om de kommende kulturfagsrejser og et hyggeligt julemarked. Vi glæder os til at byde jer alle rigtig hjertelig velkommen. I kan se vores program her, vi ses!

I næste uge begynder vi – efter tre uger – igen med almindelige undervisning. Efter tre uger med projektskrivning, brobygning og performanceuge er vi vist også klar til at tage en helt stille og rolig uge.

De bedste hilsner fra alle os på
Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere