Kære læser

NB0106

Temaet i denne uge bevæger sig indenfor temaerne: Første, sidste og bedste. Det giver mening, når du hører, hvad vi har brugt ugen på. 

Vi havde nemlig det første møde med alle de nye elever i søndags. Der var nye elevers dag. I dag, fredag, er der sidste skoledag, og hvad den byder på, kan du læse mere om længere nede i nyhedsbrevet. Derudover har vi for sidste gang kåret de bedste rejsevideoer, billeder og artikler. Kort sagt, så vi er nået til et punkt på skoleåret, hvor vi kan ane skoleårets afslutning i horisonten. Eksamener, sjove og herlige dage, og selvfølgelig masser af efterskoleliv står til gengæld stadig imellem os og den aller sidste dag. 

Velkommen til nyhedsbrevet og endnu en gang tak, tak, tak fordi, du læser med.

Smukt, første møde

I søndags sagde vi for første gang goddag og velkommen til de nye elever. De havde taget familierne med, så rundt regnet var der vel 1000-1100 mennesker på skolen. Det var noget af en flok. Og en forventningsfuld én af slagsen. Vi håber, det yderste led af nervøsiteten og spændingen og glæden blev indfriet bare en lille smule, efter de nye elever forlad Ranum igen. Næste gang de kommer, kommer de som elever. Vi glæder os til at tage imod dem og få sat gang i et nyt skoleår for dem.

Sjov, sidste skoledag

Vi har gjort lidt ekstra ud af dagen i dag. Det er den sidste, rigtige skoledag. Faktisk er den overhovedet ikke er rigtig. Eleverne blev overrasket til fællessamling med, at vi i dag skulle i tivoli. På skolen! Der er madboder, mulighed for at skyde sin lærer i vandet (se billeder), rodeotyr og mange andre forlystelser. Solen skinner, der er sidste skoledag og heldigvis er årskaraktererne ikke udgivet endnu. 

Bedste, film, artikler og billeder

Og så blev det ellers tid til at runde endnu en milepæl. Den sidste PVA konkurrence er slut, og dette skoleårs sidste vindere er fundet. Fik du set alle videoerne? Ellers har du mulighed for det her. De er bestemt en anbefaling værdig.

🌎 Kender du én, der skal med på eventyret? 🗺️

Så er der stadig mulighed for at starte til sommer! Vi sætter enormt stor pris på, når ordet spredes, og opslagene deles
- vil du give en hånd med at dele opslaget?  

FB Dykning

Den kommende uge

Sidste skoledag glider senere over i Familieweekend, som starter i aften. Ugen efter er der vandsportsweekend, samtidig med at vi går ind i den sidste måned af skoleåret. 

Tak fordi du læste med og rigtig god weekend

Hilsen alle os på

Ranum Efterskole College

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op