Korte kurser

Prøv Ranum

Ranum Efterskole College skal opleves og mærkes. Vi har rundvisninger, Åbent Hus, RECamps, International Sommerskole og Familiehøjskole.

Sommerskole_300x300

Sommerskole

Oplev et fantastisk fællesskab med unge fra hele verden på vores internationale sommerskole. Du kan vælge imellem et 2 eller 4 ugers program, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt. Du undervises i dansk og engelsk om for-middagen, og om eftermiddagen har du aktiviteter som for eksempel fodbold, kano, volley, dans, fitness. Hver uge kan du vælge et profilfag, som kan være eksempelvis Sejlads, Surf, Dans, Musik, Design og Gastronomi.

Tiden vil flyve afsted!

RECamp_300x300

RECamp

Prøv efterskolelivet på Ranum!

Er du mellem 12-15 år og interesseret i at prøve, hvordan det er at gå på efterskole, har du nu muligheden for at prøve 3 dage på efterskole. Vi åbner dørene for et spændende program med masse af aktiviteter, hvor du vil opleve fællesskabet og få nye kammerater.

8.-10. november 2019 Dans, Musik og Design
10.-12. januar 2020 E-sport og Gastronomi
28.2-1. marts 2020 Efterskoleliv
5.-7. juni 2020 Sejlads og Adventure.

Familiehøjskole_300x300

Familiehøjskole

I sommerferien er det vigtigt at slappe af og være sammen med familie og venner. På Ranum Familiehøjskole tilbyder vi spændende aktiviteter for både bedste-forældre, børnebørn, familie og venner. Højskolen er for alle, som ønsker at bruge sommerferien i fælleskab med andre familier. Nogle uger har vi et særligt fokus:

Uge 27 Sommersjov for bedsteforældre og børnebørn. Uge 28 Natursport og Imagination aktiviteter for hele familien.
Uge 28-29 Sejlerskole for begyndere og øvede.

Rundvisning_300x300

Rundvisning & Åbent Hus

Typisk har vi rundvisninger søndag eftermiddag. Vi holder først et oplæg som skolens værdier, undervisning, aktiviteter og rejser, og så viser eleverne rundt på skolen. Til sidst er der forfriskninger i  spisesalen, hvor I kan få en personlig snak med en lærer på skolen.

Få en oplevelse af efterskolelivet på Ranum til Efterskolernes Aften og Dag. Vi arrangerer aktiviteter, oplæg og rundvisninger og international morgenmadsbuffet.