Korte kurser

Prøv Ranum

 

Ranum Efterskole College skal opleves og mærkes. Vi har rundvisninger, Åbent Hus, RECamps, International Sommerskole og Familiehøjskole.

Sommerskole

Oplev et fantastisk fællesskab med unge fra hele verden på vores internationale sommerskole. Du kan vælge imellem et 2 eller 4 ugers program, hvor du vil blive udfordret personligt og fagligt. Du undervises i dansk og engelsk om for-middagen, og om eftermiddagen har du aktiviteter som for eksempel fodbold, kano, volley, dans, fitness. Hver uge kan du vælge et profilfag, som kan være eksempelvis Sejlads, Surf, Dans, Musik, Design og Gastronomi.

Tiden vil flyve afsted!

RECamp

Prøv efterskolelivet på Ranum!

Er du mellem 12-15 år og interesseret i at prøve, hvordan det er at gå på efterskole, har du nu muligheden for at prøve 3 dage på efterskole. Vi åbner dørene for et spændende program med masse af aktiviteter, hvor du vil opleve fællesskabet og få nye kammerater.

5.-7. juni 2020 Sejlads og Adventure.

Familiehøjskole

I sommerferien er det vigtigt at slappe af og være sammen med familie og venner. På Ranum Familiehøjskole tilbyder vi spændende aktiviteter for både bedste-forældre, børnebørn, familie og venner. Højskolen er for alle, som ønsker at bruge sommerferien i fælleskab med andre familier. Nogle uger har vi et særligt fokus:

Uge 27 Sommersjov for bedsteforældre og børnebørn. Uge 28 Natursport og Imagination aktiviteter for hele familien.
Uge 28-29 Sejlerskole for begyndere og øvede.

Rundvisning & AĚŠbent Hus

Typisk har vi rundvisninger søndag eftermiddag. Vi holder først et oplæg som skolens værdier, undervisning, aktiviteter og rejser, og så viser eleverne rundt på skolen. Til sidst er der forfriskninger i  spisesalen, hvor I kan få en personlig snak med en lærer på skolen.

 

Få en oplevelse af efterskolelivet på Ranum til Efterskolernes Aften og Dag. Vi arrangerer aktiviteter, oplæg og rundvisninger og international morgenmadsbuffet.

RECamp

Vælg din camp

Sejlads_RECamp

Vi har i øjeblikket ingen aktive camps

Følg med her på siden, hvor vi løbende opdaterer programmer og fremtidige RECamps.

I mellemtiden kan du høre mere om vores Sommerskole ved at klikke her.

Sejlads_RECamp

Sejlads og Adventure: 5. juni – 7. juni 2020

Skal du med på Sejlads og Adventure camp? Rønbjerg Havn ligger 10 minutter væk fra Ranum, og Vilsted Sø er lige i baghaven. Vi har naturskønne omgivelser med mulighed for MTB og en masse andre fede adventure aktiviteter. Tilmeld dig og få en efterskoleoplevelse, du aldrig glemmer.

Download programmet her (under opbyggelse)

da_DKDanish