Udfordr dig selv med et spændende år på adventure efterskole

Er du typen, der elsker at udfordre dig selv ude i det fri såvel som i skoletiden, er adventure og efterskole den perfekte kombination for dig. Tager du 9. eller 10. klasse på Ranum Efterskole med Adventure som profilfag, kommer du til at prøver kræfter med alle aspekter af friluftsliv og natursport. Derudover får du undervisning på et niveau, der matcher dit eget, og får hele tre rejseuger ud i verden i løbet af året.

Her på siden kan du læse mere om:

Er du klar til et fantastisk år på efterskole med masser af adventure? Så læs mere om vores adventure efterskole her på siden, og meld dig til en rundvisning sammen med dine forældre, før du skriver dig op. I er naturligvis også velkomne til at kontakte os på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00.

Se mere her

Få næring til krop og sjæl mens du er på adventure efterskole

Som elev på vores adventure efterskole, kommer du til at indgå i et stærkt fællesskab, hvor vi sammen sætter os nye mål og udfordringer. Det gælder også i den faglige undervisning i de obligatoriske fag såvel som i de valgfrie fag og tværfaglige forløb, hvor en konstant kobling mellem teori og praksis indbyder til aktiv deltagelse. Vi tilbyder ydermere niveauinddelt undervisning i de boglige fag.

For at give dig det optimale brændstof til den spændende og til tider udfordrende hverdag på adventure efterskole, har vi fokus på sundhed. Ikke alene er vi en 100 % røgfri skole. Vi dyrker også idræt sammen minimum fire timer om ugen i form af morgenløbeture. Derudover kan du vælge mellem et væld af sportsgrene som klubfag eller valgfag. Sidst men ikke mindst spiser vi en sund og varieret kost.

Tag på en adventure efterskole med natursport og friluftsliv

Med Adventure som profilfag her på Ranum Efterskole, får du hele seks timer om ugen med masser af friluftsliv og natursport. Undervisningen er opbygget i moduler, hvor vi blandt andet arbejder med konditionstræning som fx løb, cykling og svømning for at styrke din udholdenhed. Naturen er en vigtig medspiller på vores adventure efterskole. Derfor har vi vores eget natursportscenter med en moderne grejbank.

Blandt de aktiviteter, du kan prøve kræfter med, når du vælger adventure her på efterskolen er:

Derudover kommer du til at dyrke adventurerace, lave bål, køre på mountainbike og meget mere.

Få et oplevelsesrigt år på efterskole med adventure og rejser

Skoleåret her på Ranum efterskole er inddelt i tre profilperioder, hvor du kan vælge adventure i den ene eller skifte til et af vores mange andre profilfag undervejs. De enkelte perioder er bygget op med fokus på at ruste dig til den globaliserede verden. Derfor afsluttes en periode altid med en ekspedition af op til 12 dages varighed. Destinationen og indholdet på turen planlægger i sammen på holdet.

Vælger du et år på adventure efterskole hos os, kommer du med garanti herfra med masser af selvtillid og mod på endnu flere udfordringer fagligt såvel som personligt. Lyder det som noget for dig, og vil du vide mere om os, så tag dine forældre med på besøg hos os, inden du skriver dig op. Kontakt os også gerne på info@ranumefterskole.dk eller 96 66 44 00, hvis I har spørgsmål.

Læs mere her