Afholdes online d. 27/9 kl. 10 & 13

D. 27. september kl. 10 & 13

Efterskolernes Dag

Efterskolernes Dag Online

Få nye venner fra hele verden

Sommerskole?

3 årlige rejser til mere end 50 destinationer

Oplev verden

For at tilmelde dig Ranum Efterskole College klik på linket

Hvad vi står for…

Vi er en fri og uafhængig moderne efterskole, som former skoleåret og indholdet i et samspil med elever og ansatte.

Vi sætter os konstant nye mål og udfordringer.

Vi lægger vægt på at eleverne deltager aktivt i et stort og forpligtigende fællesskab og støtter eleverne i deres personlige og faglige mål.

Vi rejser i 3-4 uger af skoleåret til hele verden for at opleve at verden er større end den hjemlige andegård og forberede de unge på at leve og begå sig i en international og globaliseret verden.

Undervisningen er niveaudelt efter elevernes faglige og personlige færdigheder. Vi har 4 trin i 9. klasse og 5. trin i 10. klasse. Gymnasieberedende undervisning.

Vi tilbyder et internationalt engelsksproget forløb, hvor eleverne kan vælge at blive undervist på engelsk i 3-4 hovedfag.

Seneste Nyheder

Her kan du altid følge med i hvad vi gå og laver på Ranum

Trustpilot-logo-to-lay-over-black-background

Læs hvad tidligere elever siger om deres år på Ranum