Hardball

Hardball

En lille elevberetning.

Hardballs of plastik

Igennem alle mine år på den jord, har det at lege soldat aldrig været så interessant, men jeg besluttede mig for at give det et skud alligevel.
Jeg blev hårdt ramt af hardball, og syntes at det var kanon.
Selvom vores lærere var kugleskøre, især var de erfarne, men dog ikke med bilkørsel, ikke for at nævne navne, Phillip. Hardball blev hurtigt mit yndlingsfag, og selvom jeg var den bedste til at dø, kæmpede jeg videre som en rigtig søløve. For som vi alle ved er søløven kongen af havet.
Som tiden gik, blev jeg haglet ned i hardball. Det gjorde ondt mange forskelige steder, men jeg syntes ikke det kunne tackles bedre.

Location: Wannabe Skov uden for REC

  • Skov farve: grøn og mørk
  • Status: fedt, koldt og vådt
  • Mission: snige sig rundt uden at blive set, for derefter at sove
  • Problemstilling: ingen søvn
  • Det var den præsentation vi fik til turen


Turen

  • Location: Ranum
  • Destination: mystik, fremmed, eksotisk land kaldet… Hals
  • Status: ingen bukser på

Efter skyde øvelser, hård træning, og intens madpakkelavning, var jeg klar til turen, mine forventninger var lige så høje som mit blodsukker. Og planerne for vores rejse var skudsikre.
Turen havde alt det man kunne forvente, udfordringer, skud, film, pizza og samarbejde og fællesskab.
Indimellem var der nogle gode konkurrencer hvor vi skulle skyde nogle gode billeder og hindanden.
Alt i alt er jeg godt tilfreds og kunne ikke ønske mig mere fra denne rejse. / Magnus Zielke.

SE FLERE TUR BERETNINGER EFTER BILLEDERNE.

{flickr set=72157651844375250}

REC Hardball tur.
Vi skulle sent afsted, de sidste for at være mere præcis. Vi skulle heller ikke så langt væk som alle de andre, der skulle til Egypten, USA, Italien osv. Vores rejse lyder ikke særlig spændene, det er den nok heller ikke. Men det gode ved den var at vi ikke var så mange. Så vi lærte alle at kende der var med, og der var absolut ingen der blev eksluderet for den morskab der nu var.
Jeg forventede at få så meget ud af denne tur som muligt også selvom der ikke var så meget nyt at opleve, og specielt ikke hvis man nu sammenligner med mange af de andre rejser.
Vi tog som sagt afsted som de sidste på hele skolen, omtrent 4 dage senere en de første der rejste. Da vi var kørt gik der ikke lang tid før vi skulle have dagens første ud af to udfordringer. Den gik ud på at bære en voksen mand i klædt tysk unisform og liggende i en felt båre over en lille bakke og ind i en trang bunker. Den anden udfordring gik på at bære en ammunitions kasse fra en bunker til en anden på den anden side af en bro, de skulle foregå i løb. Resten af dagen gik ud på at kommer frem og tilpasse os.
Resten af ugen var fuld af Hardball spil og konstant støv regn. Men om onsdagen skulle der ske noget specielt, Hardball nord kom ud for at spille med os senere på dagen, og de blev der helt ind til det blev aften, Og endelig fik vi også noget ordentlig vejr.
Dagen efter var sidste dag med spil eftersom at vi skulle hjem om fredagen, Det var også den eneste dag hvor vi havde optimalt vejr at spille i. Men vi skulle forberede os på de sidste udfordringer og hyggeaften som der var blevet planlagt. Så vi tog alle ind til Hals by og købte ind til hvad vi nu synes var nødvendigt.
Turen er slut og vi er på vej hjem til Ranum. Det var en god tur men kunne som sagt have været bedre med noget mere optimalt vejr og eventuelt mulighed for at rejse ud af Danmark også selvom det nok ville kræve en del mere forberedelse.
Hvis jeg kunne vælge om ville jeg have gjort det. Ikke fordi jeg fortryder oplevelsen men fordi der var andre rejser der nok ville have talt mere til mig og som jeg ville have nydt mere.
Simon Jeppesen.

Facebooken_GBEnglish