Økonomi og støtteberegning

Ranum Efterskole - malet oversigtskort

Det er en investering i resten af livet - at gå på efterskole!
På Ranum Efterskole betaler man skolepenge hver uge, hvortil forældrene får tilskud af staten.
Herudover har vi jf. vores værdigrundlag, besluttet at give de unge mulighed for at forfølge deres interesser og drømme i profilfagene. Derfor har vi forskellig egenbetaling for rejserne, bestemt af om profilfagsholdene rejser til London, USA eller måske helt til Nepal.  Se eksempler på egenbetaling under profilfagsrejser.

Et skoleår beregnes som 42 uger
Herfra trækkes elevstøtte fra staten. Statsstøtten afhænger af dine forældres indkomst-grundlag to år før, du skal på efterskole. Indkomstgrundlaget svarer for de fleste til lønindkomsten efter AM-bidrag med tillæg af positiv kapitalindkomst og uden hensyn til eventuelle fradrag. Skolen hjælper med at udfylde ansøgningsskemaer om elevstøtte.

Ranum Efterskole følger Efterskolernes standard vilkår

Her kan du også beregne egenbetalingen - det du skal betale efter at have fratrukket den elevstøtte, staten yder til efterskoleopholdet.
Egenbetaling og elevstøtte udregnes på uge basis. Når du skal udregne betaling for skoleåret, skal du gange med antallet af uger.

Betalingen falder i 10 rater: juli, aug., sept., okt., nov., jan., feb., marts, april, maj.

Oversigt over mulighederne på Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser En International uddannelse Find Ranum Efterskole College Meld dig ind p� Ranum Efterskole College Bestil en rundvisning hos Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College p� Facebook Nyheder p� Ranum Efterskole Ny elev p� Ranum Efterskole College L�s mere om Ranum Efterskole College Undervisning p� Ranum Efterskole College Ranum Efterskole College Internationale afdeling. Ranum Efterskole College Profilfag Ranum Efterskole College Rejser Ranum Efterskole College Billeder Ranum Efterskole College Kontakt Image Map
Oversigt over Partnere

Ranum Efterskole College  *  Seminarievej 23, 9681 Ranum  *  E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  *  Tel: 96 66 44 00  *  Læs op