Ansatte

På Ranum Efterskole College har vi ansat et bredt udsnit af hele Danmark, med erfaringer fra mange forskellige erhverv og hele verden. Sammen løfter vi i flok og levere et helt unikt aktivitets- & undervisningstilbud til elever fra hele verden.

Ledelsen

Matematik, Medborgerskab,
Boksning og Karate

Anders Brichstein Hansen
Math, Biology, Diving. Jagt. Vejleder. Idræt.

Anita Lisby Skals
Dansk, Idræt, Klatring og Visuelt design

Thomas Bjerg Mettee Ranum EC Pia Pedersen web

Thomas Bjerg
Dansk, Biologi, Idræt, Medie, Fodbold og Huskoordinator.

Mette Skov Abilgaard
IGCSE History, IGCSE Danish, IGCSE Psysical Education og Water Performance

Pia Brichstein Hansen
Tysk, Psykologi og Dans.

Uwe Gröschel Ranum EC 2-150x150 Kim Glerup

Uwe Gröschel
IGCSE German, Tysk og Drama

Louise Højen
IGCSE Spanish, Global Perspectives, Spansk og Yoga

Kim Glerup
Dansk, Dykning, Sport, Idræt og Fysiologi og Surfing

Ranum EC Mick Johns Steen M. Thomsen Thomas Sloth Larsen

Mick Johns
Engelsk, IGCSE English og Sejlads

Steen M. Thomsen
 IGCSE English, ICT, Adventure og Huskoordinator.

Thomas Sloth Larsen

Michael Falkenberg Larsen
Outdoor og Surf, Wakeboard

Carsten Ardal
Dansk, Engelsk, Billedkunst, Dykning og Animal Welfare.

ammar-150x150.png Niels Kjær Christiane Caroline Beck Petersen

Heine Kiesbüy
E-Sport og IGCSE Combined Science
Andreas Tvedebrink
Dansk, Engelsk, Historie, Surf & Billedkunst.
Nanna Sørensen
Dansk, Historie og Samfundsfag

Ranum EC Kirstine Sørensen
Cecilie Bech Poulsen
IGCSE Math, IGCSE English, Matematik og Studievejleder

Kristine Sørensen
Matematik, Dansk og Engelsk

Husfeer

Ranum EC Susanne Damgaard web Ebbe Hald Ranum EC Karina dahl

Susanne Damgaard

Socialrådgiver, Sygeplejerske og Husfe

Ebbe Hald

Husalf

Karina Dahl
Ridning, Rengøring og Husfe

mie-circle-150x150 Ann Shphie Høffner Karen Borup

Mie Sørensen
Økonomi

Ann-Sophie Høffner
Sekretær, elevadministration og sejlads.

Karen Borup

Souschef

Jan Rind Jensen Ranum EC Jytte Greth Kitchen Ranum EC Christian M 150x150

Jan Rind Jensen
Husalf i Ranumhus, bager og underviser i konditori.

Jytte Greth

Henriette
Henriette Lauridsen
Praktikant