I morgen er der Popcorn (Kultur- og performancedag)

Der er faldet sne flere steder i landet, og derfor er en varm anbefaling herfra at komme til Ranum i morgen. Der er julemarked, uddannelsesmesse, 70’er musical og rigtig mange andre muligheder for at være en del af en spændende Kultur- og Performancedag.

Eleverne har brugt ugen på at forberede sig i forskellige workshops, som de selv har haft stor indflydelse på. Der er skuespillere, hår og makeup, en kostumeafdeling, træværksted som laver juledekorationer, man kan købe, et mediehold der dokumenterer det hele og finder gode historier (forhåbentligt har du set et par stykker på Facebook og Instagram), et fuldt funktionelt bageri, klimatosserne har samlet skrald og arbejdet med bæredygtighed. Så vi kan roligt sige, at vi har haft travlt.

I morgen lønner det hårde arbejde sig, når vi byder velkommen til Kultur- og Performancedag. Vi håber på at se rigtig mange af jer, der læser med her.
Programmet ligger her: Kultur- og Performancedag Program

Lad os tage et kig på nogle af de historier, vi har gravet frem i løbet af ugen.

“Popcorn”

Uden at afsløre for meget af plottet kan det fortælles, at musicalen handler om familieforhold i 70’erne og selvfølgelig disco. Ud fra generalprøverne lader det til, at det nok skal blive en succes. Der er i hvert fald gode sangere, dansere og skuespillere, som tør performe på en scene. I starten af næste uge forventer vi, at medieholdet har produceret en video med showet, så den kan du glæde dig til, hvis du ikke har mulighed for at komme med i morgen.

Danseholdet har også været i fuld sving. Det er svært at nå at lære 10 forskellige koreografier, men de har virkelig gjort det godt og understøtter den flotte performance. Her på billedet nedenfor er de i gang med at øve sig på loftet i Kærhuset, hvor de normalt holder til. De kommer selvfølgelig ind på scenen til skuespillere og musikholdet, når showet går i gang.

Der sker rigtig, rigtig mange ting i den her uge. Som nævnt har medieholdet været ude og dække det, og det er der kommet en lang række videoer og billeder ud af. Her kan du få et overblik,

Julemarked

Alt det julemarkedet indsamler i morgen går helt ubeskåret til vores støttearbejde, som alle er vigtige projekter. Heraf kan nævnes:

– Flygtningeskole i Malaysia
– Hjem for HIV-smittede piger i Indien
– Center for sårede og forældreløse dyr i Namibia
– Venskabsskole i Nepal

Det starter kl. 11 og slutter kl. 15.30 i Multikulturhuset.

Gå til Julemarked Facebookevent

Vejledning om uddannelse

Det kan være svært at vælge ungdomsuddannelse, og derfor har vi valgt at lave en lille lokal uddannelsesmesse samtidig med Performancedagen. Alle er velkomme, og der kommer en lang række uddannelsesinstitutioner – måske er det relevant for dig, eller en du kender?

Klimatosserne

Klimatosserne har gjort det rigtig godt og har fået samlet en del skrald. Det er en super vigtig opgave, som lokalområdet sætter pris på. Og så er omgivelserne jo også fantastiske – og det gør bestemt ikke noget.

Vi ses i morgen, alle sammen. Vi glæder os enormt meget til en fantastisk dag!

Rigtig god weekend

Fra alle os på Ranum Efterskole College