Følg fire tidligere elevers rejse – Singapore

Hej alle fra Ranum Efterskole College.

 

Vores rejse fortsætter og vi har nu haft 4 skønne dage i fantastiske Singapore. 

Efter at have fløjet hele natten, nåede vi endelig til Singapore. Det var mildest talt noget af et chok at komme fra Nepal til Singapore. Byen, som er fyldt med høje bygninger, helt rene gader og kæmpe shopping centre overalt, var ikke lige det vi kom fra. 

Vi var så heldige at få lov til, at bo hos en dansk familie med to skønne børn. De boede i en vildt lækkert hus med kæmpe pool, hvilket var et must, da der er over 35 grader! 

Familien forkælede os lige fra vi kom, til vi gik igen. Om aftenen havde de lavet mexicanske pandekager med ALT tilbehør. Morgenen efter fik vi pandekager med nutella, som far Anders i den grad kunne finde ud af at lave :))) 

Man kan vist roligt sige at vi var i himlen, da det føles som at være hjemme i Danmark igen. Vi fik et tiltrængt pusterum efter hårde dage i Nepal. 

Som sagt er Singapore en luksus by, og med det kommer der mange fede serværdigheder. Vi så lysshow i Super Tree grove (falske træer med lys i), fik en lækker drink på toppen af Marina Bay sands (luksus hotel i Singapore) og var inde og se flotte blomster i flower dome/cloud forrest. 

Vi var til halloween fest på verdens højeste bar, kaldet  1-altitude, hvor vi havde den vildeste udsigt nogensinde udover hele Singapore by Night. Det var en kæmpe kæmpe oplevelse, da vi også mødte en masse fra Singapore og fik snakket lidt med dem om deres liv.

Sidste aften gik vi i et supermarked og købte masser af slik til os og familien. Så stod den ellers på ægte dansk hygge med Harry potter og ALT for meget slik, så vi alle endte med at gå i seng med ondt i maven.

Da Singapore er en luksus by, er alting virkeligt dyrt. Derfor passede 4 dage rigtigt godt til vores budget. Vi har også erfaret os, at storbyer er hurtigere at se. Dog vil vi anbefale alle, der overvejer at tage et smut til Singapore, at gå all in. Det er en del af Singapores kultur at tage på dyre barer osv. og vi var glade for, at vi fik de oplevelser. 

Vi smutter nu til Malaysia. Vi ses! 

Knus pigerne da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish