Tilmelding til ungeprogram

Tilmelding til ungeprogram

 

Tilmelding og betaling skal finde sted senest 4 uger før kursusstart. Tilmelding og betaling foregĂĄr via vores webshop. Klik ‘Tilmelding’ for at blive navigeret til webshoppen. Her vil du finde vores forskellige tilbud. Vælg de tilbud der er relevante for dig/jer og tilføj til indkøbskurven. NĂĄr du er færdig med at tilføje de tilbud, du ønsker, gĂĄr du til indkøbskurven. Her vil du blive bedt om at udfylde selve tilmeldingsblanketten med dine personlige oplysninger, fag- og aktivitetsønsker. Fag- og aktivitetsønsker samt cpr. nummer noteres i ‘kommentar’-boksen. Her skal den unge ligeledes notere, hvilke fag man ønsker at deltage i under opholdet.

Du/i vil modtage en kvittering pĂĄ tilmelding og betaling, og du/i er hermed optaget pĂĄ Ranum Internationale Sommerskole. Inden kursusstart vil du/i modtage yderligere information omkring ankomst, indkvartering mv.

CPR-nummer

Vi udbyder kurser i henhold til højskoleloven, hvorfor vi ved tilmelding beder om dit/jeres CPR-nummer. CPR-nummer noteres i ‘Kommentar’ boksen under tilmelding. CPR-nummeret bliver ikke brugt i andre sammenhænge og figurerer ikke pĂĄ nogen offentlig tilgængelig liste. har du/i ikke dansk CPR-nummer, udfyldes ‘Kommentar’-boksen med fødselsdato.

Afbud

I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Hvis der meldes afbud senest 4 uger inden kursusstart, tilbagebetales kursusprisen, dog med undtagelse af et administrationsgebyr på 1000 kr. Meldes der afbud senere, tilbagebetales kursusprisen ikke. Ved sygdom o.l. henviser vi til afbestillingsforsikring på højskoleophold, som blandt andet kan tegnes via Europæiske Rejseforsikring.

Ligeledes forbeholder vi os retten til at aflyse, sĂĄfremt der er for fĂĄ tilmeldte 4 uger inden kursusstart. I dette tilfælde tilbagebetales den fulde kursuspris. 

 

Klik pĂĄ billedet for at komme videre til Webshoppen:

Udklip

 

 

 da_DKDanish