Godt Nytår – Vi er på vej ud i verden.

Kære læser – GODT NYTÅR !

nytår 2016

Vi håber alle er kommet rigtig godt igennem nytåret og julen.

Eleverne og lærerne har pakket og gjort klar til den helt store guldmedalje så alt bare spiller. De første hold, som rejser til Peru og Italien er allerede godt på vej. Resten tager afsted i løbet af weekenden.  Lige fra Nepal til Hawaii.
Vi er super spændte og klar til at tage den første del af rejsen igennem en mild dansk snestorm, togskifte i København – til Kastrup, udvidede grænsekontroller til Tyskland og Østrig etc. Verden ændrer sig hurtigt, men vi rejser ud for at åbne op for nye kulturer og åbne grænserne mellem mennesker.

Følg med i kulturfagsrejserne på Facebook

Alle rejsehold vil sende opdateringer hjem på deres egen facebookside, som du kan finde herunder. Os her hjemme vil så samle de bedste historier og billeder og lægge dem op på vores hovedside på facebook.
Søndag den 7.2 holder vi Kulturfagseftermiddag og aften, hvor de mange kulturfagshold fortæller om deres oplevelser og viser film, samt billeder. Sæt kryds i kalenderen.

europatour offfilippinerne offfilippinerne fridyk ranumefterskole offhawaii off ranumefterskolejamaica musiktour offjapan off

kina off2malaysia off ranumefterskolenepalvenskabsskole offnepaltrekking offnepalhimalaya off2ny washington off

newzealand offoman offperu offsydafrika off fusacalifornien offusamiami off

vintersport italien off

Oplev Carl i X-factor i aften

I aften starter X-factor og her har du muligheden for, at følge vores dygtige “sang-charmør” / musiklærer Carl Bennison fra Ranum Efterskole College.

Kære følgere.Lærer Carl Bennison er med i x-faktor i aften kl. 20.Følg og støt Carl, han er en fantastisk lærer og…

Opslået af Ranum Efterskole på 8. januar 2016

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få en ugentlig opdatering

Tilmeld nyhedsbrev

Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet kan du være sikker på, at få et overblik over hvad der sker på skolen 4 gange om måneden. Krydret med billeder og historier fra hverdagen og forskellige projektor.

 

På gensyn og god rejse til alle!

Med venlig hilsen!

Olav Storm Johannsen

Olav Storm Johannsen
Forstanderda_DKDanish