produkt-form-10kl-tilbud

Produkt og Formgivning

Formålet med undervisningen i produktudvikling og formgivning er, at eleverne tilegner sig kundskaber og færdigheder, således at de bliver bekendt med uddannelses- og erhvervsmæssige fagområder, som faget kan relateres til.

Gennem undervisningen opn√•r eleverne kendskab til fagets praksis ved at besk√¶ftige sig med metoder, redskaber, materialer og v√¶rkt√łj, der kendetegner relaterede fagomr√•der.

Elevernes egne iagttagelser og eksperimenter står centralt i undervisningen, for at eleverne kan udvikle praktiske færdigheder, kreativitet og evne til refleksion.

Undervisningen indeholder uddannelses- og erhvervsafklarende elementer, med henblik på at eleverne bliver afklarede og motiverede til valg af ungdomsuddannelse.

M√•let med forl√łbet er at eleverne selvst√¶ndigt kan producere et produkt og √¶ndre p√• produktes funktionalitet eller udseende.

Eksempler på indhold:
– arbejdstegninger
– metoder til at udvikle et produkt
– formernes betydning og anvendelighed
– arbejde i forskellige h√•ndv√¶rk ( t√łmrer,
– bes√łg ved forskellige h√•ndv√¶rk/museer/udstillinger ect.
– valg af v√¶rkt√łj og anvendelse af v√¶rkt√łj til forskellige produkter
– udformning af produkter
Рtilrettelægge arbejdsprocessen og beskrive arbejdsprocessen
– lave udstilling af egen produkter