Las Vegas, samvær og påske…

Kære læser

Dette har været en kort, men hyggelig uge med fokus på det sociale.

Spektakulær weekend

Weekenden bød, for rigtig mange elever, på en spektakulær magisk verden med guld og glitter. Det var i weekenden at Sus’ Palace åbnede dørene for, blandt andre, Snoop Dog og mere end én Elvis, og hvor magien fjernede fornemmelsen af tid og sted. Det var under dette fantastiske arrangement, som i øvrigt også bød på et par bryllupper, at Ranum Efterskole College World Tour Poker Tournament 2015, fandt sted. Efter mere end 12 timers koncentreret black jack, blev vinderne fundet: Vi siger tillykke til Alex Johns som scorede sig en 3. plads, Emma Styrk Hareskov som fik sig en 2. plads og Andreas Tind Damgaard som vandt 1. pladsen!

 

 suspalace

Hygge og samvær

Det er tydeligt at mærke at eleverne er i gang med at geare ned og gøre sig klar til den kommende påskeferie – måske også begivenhederne fra weekenden har haft en vis indflydelse på energi niveauet, men der har helt klart været lidt ekstra fokus på de små sociale begivenheder. Hygge på værelserne, en gå-tur i byen eller en quiz-aften i et af husene.

quizaften

Farvel til Laurent

I denne uge tager vi afsked med Laurent, vores EVS-frivillig i fransk og Global Perspectives. Laurent arbejdede i efteråret på et projekt med en fransk politiker, som i forlængelse af det netop overståede valg i Frankrig, har tilbudt Laurent et job som politisk rådgiver. Vi siger tak for et fantastisk samarbejde og ønsker ham al held og lykke fremover!

laurent og joakim

Påsken nærmer sig…

Og vi afslutter derfor denne korte uge med en jagt på påskeharen. Påskeharen har været rundt med påskehønens æg og rygterne vil vide, at de er lavet af chokolade;=)

  

Med venlig hilsen og rigtig god påske!

Ranum Efterskoleda_DKDanish