Se de bedste billeder fra rejserne og velkommen hjem

Kære læser

Hele ugen igennem har vi modtaget billeder og historier fra vores rejsende elever og lærere, som er pĂĄ besøg rundt omkring i  verden. Her er en kort oversigt over de bedste billeder. Hvis du klikker pĂĄ billederne vil de lede dig direkte over til deres facebooksider, hvor du kan se endnu flere billeder og historier.

Alpinski – Passo Del Tonale, Italien

street.jpg

Water Performance – Antalya, Tyrkiet

water.jpg

Velkommen hjem og god weekend!

Når alle elever er vendt hjem, søndag den 20. april, starter vi stille og roligt mandag morgen med brunch og deling af rejseoplevelser. De to følgende uger er der sidste forberedelser til de skriftlige prøver som snart går løs. Sidst på ugen får vi besøg af flere gæster, bl.a. provokatøren Carl Mar Møller. Eleverne har i de seneste uger haft muligheden for at forberede spørgsmål til Carl for at sætte gang i snakken. Fredag aften holder elev- og forældrefestudvalget, som bekendt, en elevfest uden for efterskolens regi, så eleverne bliver rystet rigtigt godt sammen igen efter rejserne. Det er vigtigt at understrege at eleverne, der ikke deltager i elevfesten fint kan være på skolen og at vi også laver et spændende program for dem. Vi ser frem til en uge med glædeligt gensyn og mange gode historier der skal udveksles!

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!

Ranum Efterskole College