Se de bedste billeder fra rejserne og velkommen hjem

Kære læser

Hele ugen igennem har vi modtaget billeder og historier fra vores rejsende elever og lærere, som er på besøg rundt omkring i  verden. Her er en kort oversigt over de bedste billeder. Hvis du klikker på billederne vil de lede dig direkte over til deres facebooksider, hvor du kan se endnu flere billeder og historier.

Alpinski – Passo Del Tonale, Italien

alpinski.jpg

Cheerleading – Los Angeles, USA

cheerleading.jpg

Dans – New York, USA

dans.jpg

Dykning – Sharm el sheikh, Egypten

dykning.jpg

Fit for life – London, England

fitforlife2.jpg

Fotosafari – Barcelona, Spanien

fotosafari.jpg

Gastronomi / Konditori – Italien

gaskon2.jpg

Hardball – Hals, Danmark

hardball.jpg

Medie – Scotland

medie.jpg

Musik – New York, USA

musik.jpg

Pilgrimsrejse – Spanien

pilgrimsrejse.jpg

Ridning – Spanien

ridning.jpg

Sejlads – Grækenland

Sejlads

Street Performance – Barcelona, Spanien

street.jpg

Water Performance – Antalya, Tyrkiet

water.jpg

Velkommen hjem og god weekend!

Når alle elever er vendt hjem, søndag den 20. april, starter vi stille og roligt mandag morgen med brunch og deling af rejseoplevelser. De to følgende uger er der sidste forberedelser til de skriftlige prøver som snart går løs. Sidst på ugen får vi besøg af flere gæster, bl.a. provokatøren Carl Mar Møller. Eleverne har i de seneste uger haft muligheden for at forberede spørgsmål til Carl for at sætte gang i snakken. Fredag aften holder elev- og forældrefestudvalget, som bekendt, en elevfest uden for efterskolens regi, så eleverne bliver rystet rigtigt godt sammen igen efter rejserne. Det er vigtigt at understrege at eleverne, der ikke deltager i elevfesten fint kan være på skolen og at vi også laver et spændende program for dem. Vi ser frem til en uge med glædeligt gensyn og mange gode historier der skal udveksles!

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!

Ranum Efterskole College

 da_DKDanish