Profilfagsrejserne blev en succes

Kære læser

De mange profilfagsrejser er veloverstået og det har været fantastiske elever at rejser med! Vi har igen været forskånet for alvorlige uheld eller uheld, og det skyldes bl.a. dygtige lærere, instruktører og velforberedte elever. Profilfagsrejserne markerer afslutningen på den første periode. Det har været en særdeles begivenhedsrig opstart for alle, og efterårsferien er et velfortjent afbræk, hvor batterierne igen kan lades helt op til den næste periode.

Læs meget mere om profilfagene og de afsluttende ekspeditioner til Berlin, Kroatien, Malta, Østrig, Norge, Sverige og London på FB-siderne for profilfagene og på Ranum Efterskole hovedsiden. I de kommende dage og uger vil eleverne bl.a. fortælle om deres oplevelser på morgensamlinger og på hjemmesiden, ligesom billeder, film og artikler, som sendes ind til konkurrencen vil blive offentliggjort løbende.

Medieholdet i Berlin                                                                    Visuelt design i Berlin

Street Performance i Berlin                                                        RE – Fit for fight i Tyskland, Sild.

Drama i Berlin                                                                     Guide og event i London

Dykning på Malt                                                                                                           Ridning i Østrig

Waterperformance i Tyrkiet                                                          Sejlads i Kroatien

Adventure i Sverige                                                                                  Dyk og Pløk i Norge

Gastronomi i København                                       AFS gæsteelever i København

I den kommende periode er der bl.a. første elevfest på fredag, arrangeret af elev- og forældreudvalget. Lørdag den 25. oktober er der gensynsweekend for tidligere elever. Ugen efter følger de første faglige bedømmelser, og de forældre, der måtte ønske en samtale er velkomne fredag den 31.oktober. Og fredag – søndag er der Søskendeweekend. Ind imellem er der koncert og Spil-dansk-dag, samt bytte-tøj aften, samt brobygning.
November slutter af med en hjemrejseweekend den 28.-30. Efterårsaftener er helt specielle for det er den tid hvor alle eleverne rykker tættere på hinanden og hyggen sætter dagsordenen på gangene og værelserne. Det er en super god ide at huske hjemmesko eller indesko, varme trøjer og godt overtøj, samt ekstra hygge til værelset. Ligeledes må cyklerne gerne hentes hjem og gøres klar til foråret, eller stilles i Kærhusets kælder.
Det er blevet mørkere udenfor om morgenen og aftenen, derfor skal alle elever have deres refleksvest på til morgenmotion, samt veste på, hvis de skater eller cykler i forbindelse med profilfagene. Vi har sat lys langs stierne på den store plæne foran seminariehuset.

I seminariehusets  kantinen venter der jer alle en fantastisk overraskelse.
Det kreative køkkenteam har været på overarbejde hele efterårsferien for at skabe endnu en spændende oplevelse i vores verdenskøkken – der er gået lidt fisk i det – men kom og se på søndag!

Weekenderne i oktober og november er også præget af hygge og det er smart at planlægge grundigt, så man ikke går glip af spændende oplevelser! I skal også huske at tjekke overskuddet af  julepynt ud hjemme – inden den 22.november, hvor startskuddet går til Årets juleværelse! Glæd jer!

Vi glæder os til at se eleverne friske tilbage på søndag efter kl. 18.

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!
Olav Storm Johannsen