Profilfagsrejserne blev en succes

Kære læser

De mange profilfagsrejser er veloverst√•et og det har v√¶ret fantastiske elever at rejser med! Vi har igen v√¶ret forsk√•net for alvorlige uheld eller uheld, og det skyldes bl.a. dygtige l√¶rere, instrukt√łrer og velforberedte elever. Profilfagsrejserne markerer afslutningen p√• den f√łrste periode. Det har v√¶ret en s√¶rdeles begivenhedsrig opstart for alle, og efter√•rsferien er et velfortjent afbr√¶k, hvor batterierne igen kan lades helt op til den n√¶ste periode.

L√¶s meget mere om profilfagene og de afsluttende ekspeditioner til Berlin, Kroatien, Malta, √ėstrig, Norge, Sverige og London p√• FB-siderne for profilfagene og p√• Ranum Efterskole hovedsiden. I de kommende dage og uger vil eleverne bl.a. fort√¶lle om deres oplevelser p√• morgensamlinger og p√• hjemmesiden, ligesom billeder, film og artikler, som sendes ind til konkurrencen vil blive offentliggjort l√łbende.

Medieholdet i Berlin                                                                    Visuelt design i Berlin

Street Performance i Berlin                                                        RE РFit for fight i Tyskland, Sild.

Drama i Berlin                                                                     Guide og event i London

Waterperformance i Tyrkiet                                                          Sejlads i Kroatien

Gastronomi i K√łbenhavn¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† AFS g√¶steelever i K√łbenhavn

I den kommende periode er der bl.a. f√łrste elevfest p√• fredag, arrangeret af elev- og for√¶ldreudvalget. L√łrdag den 25. oktober er der gensynsweekend for tidligere elever. Ugen efter f√łlger de f√łrste faglige bed√łmmelser, og de for√¶ldre, der m√•tte √łnske en samtale er velkomne fredag den 31.oktober. Og fredag – s√łndag er der S√łskendeweekend. Ind imellem er der koncert og Spil-dansk-dag, samt bytte-t√łj aften, samt brobygning.
November slutter af med en hjemrejseweekend den 28.-30. Efter√•rsaftener er helt specielle for det er den tid hvor alle eleverne rykker t√¶ttere p√• hinanden og hyggen s√¶tter dagsordenen p√• gangene og v√¶relserne. Det er en super god ide at huske hjemmesko eller indesko, varme tr√łjer og godt overt√łj, samt ekstra hygge til v√¶relset. Ligeledes m√• cyklerne gerne hentes hjem og g√łres klar til for√•ret, eller stilles i K√¶rhusets k√¶lder.
Det er blevet m√łrkere udenfor om morgenen og aftenen, derfor skal alle elever have deres refleksvest p√• til morgenmotion, samt veste p√•, hvis de skater eller cykler i forbindelse med profilfagene. Vi har sat lys langs stierne p√• den store pl√¶ne foran seminariehuset.

I seminariehusets  kantinen venter der jer alle en fantastisk overraskelse.
Det kreative k√łkkenteam har v√¶ret p√• overarbejde hele efter√•rsferien for at skabe endnu en sp√¶ndende oplevelse i vores verdensk√łkken – der er g√•et lidt fisk i det – men kom og se p√• s√łndag!

Weekenderne i oktober og november er også præget af hygge og det er smart at planlægge grundigt, så man ikke går glip af spændende oplevelser! I skal også huske at tjekke overskuddet af  julepynt ud hjemme Рinden den 22.november, hvor startskuddet går til Årets juleværelse! Glæd jer!

Vi gl√¶der os til at se eleverne friske tilbage p√• s√łndag efter kl. 18.

Med venlig hilsen og rigtig god weekend!
Olav Storm Johannsen