Marokko Performance

Marokko

Marokko Performance (Marakesh)

marokko1I 2. periode skal kultur, bevægelse og fællesskab kombineres i en performanceforestilling.

I faget skal der arbejdes hen imod en forestilling, som vi kan rejse ud i verden med.
Den kan afspejle den kultur vi rejser til, men også det bevægelsesmønster, som vi kender her hjemmefra.

NĂĄr vi pĂĄ vores rejse skal vise vores forestillinger, skal der bĂĄde være noget kendt, men ogsĂĄ ukendt at opleve.

Endvidere vil vi arbejde pĂĄ workshops, hvor vores elever skal undervise andre i leg, spring og dans.
Fokus skal være kulturmødet igennem bevægelse og glæden ved at være sammen om dette. Det betyder, at vi vil besøge flere skoler/landsbyer, hvor vi via vores performanceshow og workshops vil skabe et møde imellem to forskellige kulturer.

I forberedelserne vil vi ogsĂĄ se pĂĄ forhold relationen mellem Vesten og Afrika. I den del af Marokko, som vi besøger er der ikke specielle farer og der er en stor ĂĄbenhed overfor gæster. Vi rejser med lokale guider og besøger skoler og landsbyer.

marokko2Vi vil benytte os af vores elevers kompetencer indenfor bevægelse og lade dem udvikle sig igennem dette. Vi vil udfordre dem ved ukendt musik, dansegenrer, bevægelsesmønstre og anden kultur og derigennem give dem en kulturel oplevelse igennem det at bevæge sig og performe for andre.

Op mod rejsen vil vi i timerne, udover at arbejde med selve performanceshowet, lade eleverne fordybe sig i kulturen, sĂĄ de blandt andet fĂĄr et kendskab til traditioner og religion.

Vi vil give vores elever en anden oplevelse af et kulturmøde â€“ Et møde gennem glæden ved bevægelse.

Tovholdere: Ann-Charlotte og Kristian Fog

marokko4

Vilkår og økonomi: Egenbetaling på rejsen vil være ca. 3.000,- kr. 1. RATE ER 1.500,- kr.
+ evt. afbestillingsforsikring ca. 350,- kr. Lommepenge anbefalet ml. 500-1.000,- kr.
Vaccinationer: Hepatitis A, Stivkrampe.