Japan

Japan Tokyo – kultur, natur og ungdom

I kulturfaget Japan venter der et m√łde med ‚ÄúSolens rige‚ÄĚ – det fascinerende land, der lever i kontrasten mellem h√łjteknologi og traditionsbundne skikke og dyder.

Tilbage til kulturfagsoversigten

japan1

Undervisningen

Vi skal klædes bedst muligt på til at indgå i den japanske ungdomskultur og fornemmelsen af de historiske vingesus helt tæt på, og vil derfor arbejde med aktuelle emner som bæredygtighed, overbefolkning, religion, historie og geografi mm.

Som en vigtig del af forl√łbet v√¶lgerdu ogs√• med dit eget fordybelsesomr√•der som du arbejder selvst√¶ndigt med i forberedelsesperioden op til rejsen. Et fordybelsesomr√•de er et valg du tager efter din interesse for Japan og kan v√¶re f.eks. teknologi, mangategning, sushi, cosplay, samuraihistorie, naturkatastrofer, kunst el. lign.

Rejsen

Selve rejsen går gennem Japans gamle og nye hovedstad.

Dvs. gennem verdens st√łrste hovedstad, omkring templer og kejserpaladser, forbi en mytisk vulkan, inden for i det √łkologiske hus, i varme kilder, p√• nudelv√¶rksted, p√• karaokeeoplevelse og direkte i √łjenh√łjde med en japansk skoleklasse, hvor vi skal udveksle fremtidsdr√łmme, skolekultur, muligheder og trends for j√¶vnaldrende japanere‚Ķ

Men, helt n√łjagtigt hvad dette √•rs Japanrejse kommer til at byde p√• finder vi ud af I f√¶llesskab!

Er du vild med Japan og den fascinerende kultur – eller har du lyst til at blive det ‚Äď s√• tag med og f√• en unik rejse med inspiration til resten af livet! 

Eget projekt

Som en del af kulturfaget skal du forberede en pr√¶sentation af dit arbejde med fokus p√• dit fordybelsesomr√•de og vores oplevelser og iagttagelser p√• rejsen.

P√• rejsen skal vi finde information og dokumentation til en artikel i form af interview, fotografi og/eller video. Der vil ogs√• v√¶re mulighed for at eksperimentere med virtuelle medier i form af en blog / hjemmeside / facebook og videoreportager til Youtube.

Rejseinformation

Tovholdere

Thomas Bjerg

Thomas Bjerg
tb@ranumefterskole.dk

Vilk√•r og √łkonomi

Egenbetaling p√• rejsen vil v√¶re ca. 8.500,- kr. 1. RATE ER 5.000,-kr. 2. RATE ER 3.500 + evt. kollektiv “afbestillingsforsikring” 350,- kr. Lommepenge anbefalet 1.000,- kr.

Maks 25 deltagere

LINK til Shoppen

Vaccinationer
Stivkrampe.da_DKDanish