Europa Tour

European Roadtrip

På kulturrejsen vil vi besøge op til 3 storbyer rundt i Europa, og primært i den østlige del af Europa. Vi vil besøge byer der har haft en stor historisk og samfundsmæssig betydning for Europa og Europas udvikling, og byer hvor mødet med den østeuropæiske kultur vil være i fokus.

Tilbage til kulturfagsoversigten

16716219 1416981398336807 3968603238844372707 o

Dette er en kulturrejse, der giver os mulighed for at forme rejsen sammen lærere og elever imellem.
Aktiviteterne og de endelige destinationer vil derfor være en del af kulturfagets indhold.

Vi vil fokusere på kulturen og det kulturelle møde i de forskellige byer, og samtidig også hvordan det gamle Østeuropa møder den nye vestlige kultur.

I faget vil vi beskæftige os med de forskellige destinationer. Vi vil undersøge historien bag byen og skabe os en idé om hvilken kultur der venter.

Samtidig vil vi i faget arbejde med den nærmere fastsættelse af programmet i de forskellige byer, for at sikre elevernes indflydelse og medbestemmelse.

I faget vil der også være fokus på udvalgte FN17 verdensmål, hvilke vil være:

• Bæredygtige byer og lokalsamfund
  • Klimaindsats

Rejseinformation

Økonomi (Egenbetaling)

Sikkerhed

Som udgangspunkt er destinationerne vi besøger på kulturrejsen ikke under politiske problemer. Man skal selvfølgelig rejse i landene med almindelig opmærksomhed.

Krav til eleverne

Ingen særlige krav til eleverne

Tovholder

REC Employees Circle website v3 151657

Uwe Groschel

uwe@ranumefterskole.dk

Økonomi (Egenbetaling)

0,- Vi anbefaler ca. 1.000,- kr. i lommepenge, da det er let at blive fristet i en storby.