Game Action

Game action handler om at tage de elementer i computerspil og film, der fascinerer og, og finde en måde at arbejde og lege med det i virkeligheden.

Vi skal v√¶k fra sk√¶rmen og ud i virkeligheden. Ud og f√łle sp√¶ndingen og sammenholdet p√• egen krop. Der er meget mere sp√¶ndende at opleve tingene selv.

Vi skal lave vores egne actionfilm og spil med os selv i hovedrollerne.

Vi vil arbejde med elementer fra rollespil, konfliktspil, hardball og friluftsliv for at skabe spændende momenter og udfordringer, der fokuserer på sammenhold og samarbejde. Special effekter, teatersminke og fremstilling af egne film og spil kan også indgå i undervisningen.

Elevernes egne ideer kommer til at betyde meget for hvad vi arbejder med.

Vi har 2 dygtige hardball instrukt√łrer og har adgang til egen hardball hal, hvor der er mulighed for sp√¶ndende spil med fokus p√• samarbejde og action. Vi har ogs√• instrukt√łrer med erfaring i friluftsliv og rollespil, der kan indg√• som en del af undervisningen.

• Peter Andersen (Formand)
  • Kurt Andersen (Materiel ansvarlig)
  • Dennis Kenton (Instrukt√łr)
  • Phillip Kenton (Instrukt√łr)

Vilkår og egenbetaling

Grundlæggende er det for alle der er fyldt 16 år.
Hele Game Action sæsonen koster 450,-
Skolen har l√•ne udstyr + alt tilbeh√łr/sikkerhed til fri afbenyttelse.
Der er mange elever der har deres eget udstyr, men skole betale for alt forbrugstilbeh√łr til Game action aftenerne.

Find profilfaget på Facebook