PADI Rescue Diver

PADI Rescue DiverLær at hjælpe din makker og dig selv i en nødsituation.
Dette kursus er noget specielt! Mange oplever at dette kursus er det mest lærerige i deres dykkerkarriere.  Du lærer, hvordan man håndterer vanskelige situationer og hvordan du kan gøre en livsvigtig forskel i forbindelse med en dykkerulykke.  Du vil lærer hvordan man bedst skal agere i stressende, måske farlige situationer, tage ansvar og redde andre mennesker, der er kommet ud i nød lige meget om det er på land eller i vand.  Kurset er for den elev, som virkelig brænder for at blive en dygtig dykker og måske ønsker at gå videre som Divemaster.

Kurset er en blanding af teori og praktiske øvelser. Men det er meget spændende teori, som man skal læse. Du vil for eksempel stifte bekendtskab med følgende emner:
-> Håndtering af dykker i panik
-> Få bevidstløs dykker til overfladen
-> udstyrsproblemer
-> Førstehjælp
-> Undervandsproblemer
-> og mange andre spændende emner, som vil udfordre dig både fysisk og psykisk.

For at bestå kurset, skal du til hvert kapitel aflevere din kundskabstest, som du laver sammen med sin læsegruppe, og laver en hurtig quiz. Når alle 5 teorimoduler er gennemgået, afholdes en teoriprøve (50 multiple choice spørgsmål), hvor du skal svare rigtigt på mindst 75 % af spørgsmålene. Praktisk vil vi få opøvet dine praktiske færdigheder i forbindelse med 10 forskellige øvelse, som er relevante i en redningsaktion. En del af de praktiske færdigheder vil vi øve i Limfjorden eller i svømmehallen. Hvor vi nøjagtigt kommer til at dykke, afhænger som altid af vind- og vejrforholdene. Den anden del og de 2 store redningsscenarier vil foregå på vores rejse. Desuden kommer du til at lave en beredskabsplan til brug ved ulykker

Forudsætninger
-> PADI AOWD certifikat eller lignende
-> Førstehjælpskursus, som ikke er ældre end 24 månederda_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish