PADI Advanced Open Water Diver (AOWD)

PADI Adwanced Open Water DiverPå dette kursus forbedres dine teoretiske og praktiske dykkerfærdigheder. Vi bygger videre på din viden fra OWD, plus at du få en interessant ekstra mulighed for at lære noget mere om det fantastiske undervandsmiljø. Forudsætningen for at deltage i et AOWD kursus er, at du har et gyldigt OWD certifikat eller tilsvarende.
På et AOWD kursus får du 5 dyk med en erfaren instruktør. 2 dyk; navigation under vandet og dybdedyk, er obligatoriske dyk. De øvrige 3 dyk udvælges sammen med gruppens elever. Vi forsøger altid i videst mulig udstrækning, at inddrage elevernes personlige interesse.

For eksempel kan man vælge mellem:
-> afbalancering (peak perfomance bouycy): Få meget mere ud af din dykning, ved at blive bedre til at finde
-> livet i havet: Få meget mere ud af din dykning, ved at vide hvad du skal se efter og hvad det er du ser på dine dykkerture.
-> søg og hæv: Tag med på ”skattejagt” og lær at finde forsvundne genstande og hvordan du får dem til overfladen.
-> nat dyk, vrag dyk, strømning dyk osv.

Kurset er en blanding mellem teori og praktiske øvelser, dog med de praktiske aktiviteter er i centrum. Du læser 5 kapitler, hvor kundskabstest for de valgte emner i bogen skal udfyldes og afleveres til bestemte tidspunkter.  Vi samarbejder også med naturvejledere, som på en sjovt og interessant måde lærer os noget om vandets miljø. Hvis vejret tillader det, vil vi altid prøve at komme ud i vandet (Limfjorden) for at øve vores praktiske færdigheder. Vi vil naturligvis også træne vores fysiske form, fx ved at løbe, lave forhindringsbane, cykle, samt andre sjove ting på land såvel som i vandet.

Har du, som Advanced Open Water Diver, ikke fået nok og vil du gerne udbygge din viden omkring redning i forbindelse med dykning? Så bliv Rescue Diver!

en_GBEnglish da_DKDanish