Ranum Efterskole fylder 10 år!

Kære læser!

Den f√łrste store runde f√łdselsdag er den man bedst husker! Og som 10 √•rig ligger verden totalt √•ben for √©n. Samtidig er man ved at forst√• alvoren og man kan blive helt rundtosset af alle de mange muligheder i verden!
I begyndelsen af maj 2004 tog bestyrelsen f√łrste spadestik til den mellembygning p√• K√¶rvej, som blev rammerne om det f√łrste Ranum Efterskole. I august startede godt 85 elever og vi var oven ud glade for at v√¶re kommet i gang. Godt nok var stort set hvad¬† vi ejede brugt og k√łkkenet var ikke bygget f√¶rdigt. Men eleverne tog det med godt hum√łr og da vi ikke havde den store efterskoleerfaring, s√• tog vi bare en dag ad gangen. Eleverne fik den gang som i dag stor frihed til at indrette deres v√¶relser og hurtigt blev det gamle kollegie indtaget af endog s√¶rdeles aktive unge. Det f√łrste √•r rejste vi mest i Danmark, men i januar var alle elever p√• en skirejse i Norge. Det var et meget h√•rdt arbejds√•r for alle ansatte, men vi kunne m√¶rke at vi havde ideerne, √•nden og lysten til at forts√¶tte og bygge videre sammen. Siden er der sket rigtigt meget p√• Ranum Efterskole.

Forts√¶ttelse f√łlger efter festen!