Pilgrimsrejse p3 2014

Pilgrimsrejse i Spanien

Billeder og dagbøger kommer herunder

Omkring kl. 11.30 fik hele Pilgrimsholdet vores vandrepas – så nu er vi pilgrimme på Caminoen… Vejret er helt perfekt, hverken for koldt eller varmt. Energien og stemningen er supergod og vi NYDER turen.

Pilgrimsholdet kom til Portomarín omkring kl. 19.30. Trætte, men ved godt mod efter en fantastisk vandring på ca. 22 km. Vi har fået noget godt at spise og alle er på vej i seng.

Pilgrimsholdet forlod Portomarín omkring 8.30. Nu holder vi frokostpause efter ca. 12 km. før turen går videre. Selvom nogle har ømme fødder og skuldre er humøret rigtig godt.

Pilgrimsholdet er efter en kort nattesøvn på vej til Sarria. Vi har sovet på et dejligt hostel i nat, men vi skulle med tog kl. 7, så vi var tidligt oppe for at få morgenmad. Alle er i godt humør og der er en god og behagelig energi på holdet. I dag skal vi køre med tog i godt 2 timer og derefter gå 22 km. Det bliver spændende at komme i gang. Hvis I skal i kontakt med os, er det bedst at bruge Davides nr.
Vh. Pilgrimsholdet.

Pilgrimsholdet er på vej videre efter en god nattesøvn. Vi er nu 44 km. fra Santiago de Compostela.
Bo camiño!

Kl. 18 ankom hele Pilgrimsholdet samlet til Santiago de Compostela – målet for vores rejse. Vi gik direkte til Katedralen og fik derefter vores pilgrimscertifikat. På trods af at flere elever havde meget ondt i fødderne i løbet af ugen og en havde begyndende influenza, så kan vi med meget stor stolthed sige, at ALLE GIK HELE TUREN!!!! Aldrig har ømme fødder og vabler føltes så godt!!!!

I går ankom vi til St. Irene kl. 18.15 og fik sent aftensmad, herefter trængte alle bare til at sove. Vi er nu kun 21 km. fra Santiago de Compostela. Vi spiser morgenmad nu og er snart på vejen igen.

{igallery id=692|cid=329|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Kære elever og forældre

Så er det blevet tid til et rejsebrev i forbindelse med den forestående pilgrimsrejse.

Vi er jo allerede godt i gang med undervisningen i profilfaget. Indledningsvist talte vi om, hvilke forventninger vi hver især havde/har til faget og rejsen. Vi har været i gang med at kigge nærmere på ruten, og eleverne har kommet med deres forslag til, hvor langt vi skal gå hver dag – og hvor vi skal stoppe på ruten.

Rejseinformation