Begivenhedsrig søndag

I går var der åbent hus på Ranum Efterskole, og vi kan se tilbage på en rigtig god og succesfuld dag.

Der var godt med besøgende hele dagen, og skolen var fyldt af positive mennesker, der var interesserede i at høre mere om skolen. Hele dagen var det muligt at høre oplæg om Ranum Efterskole fra forstander Olav Storm, for på den måde at lære mere om skolen og hele værdigrundlaget.

Ranum Efterskole College var selvfølgelig også repræsenteret. Joakim Phillipsen holdt hele dagen oplæg om den spændende linje for de mange interesserede.


Søde elever var hele dagen klar til at tilbyde rundvisninger, så de besøgende kunne få et billede af hele skolen, samt hvordan hverdagen fungerer. Kantinen var klar med lækre forfriskninger og i gården blev der grillet pølser.

På undervisningsgangen var det muligt at få en snak med de forskellige lærere, omkring de mange interessante fag Ranum Efterskole tilbyder. Derudover var der stande med de mange profilfag og de spændende rejsemål, hvor der blandt andet blev vist videoer fra de mange rejser.

I løbet af dagen var det også muligt at opleve Performance holdets flotte opvisning, som de har rejst med i Marokko her i januar. Holdet skal i løbet af foråret ud til diverse opvisninger og vise deres fantastiske show.

Sidst på dagen var danseholdet på banen med det show de sammen med den internationale gæstelærer Lisa Clark havde stablet på benene.

Klokken 17 var det tid at sige tak for en begivenhedsrig dag på Ranum Efterskole.da_DKDanish