Foredrag pÄ Bogcafe

Eleverne pÄ Ranum Efterskole er netop nu pÄ en velfortjent vinterferie, men fra pÄ sÞndag nÄr eleverne vender tilbage er der endnu en gang liv og glade dage pÄ skolen.

Mandag aften vil et par elever fra skolen holde et foredrag pÄ Bogcafeen i Hvalpsund, omkring deres netop overstÄede rejse til Nepal. I lÞbet af rejsen har de oplevet en kaotisk hovedstad, Kathmandu, rafting pÄ floden og besÞg pÄ en venskabsskole, hvor efterskoleeleverne har undervist eleverne, og har lavet deres egne projekter.

Alt dette og meget mere vil eleverne uddybe i foredraget, hvordan de f.eks. har fÄet rykket deres personlige grÊnser og har fÄet testet deres udholdenhed i mÞdet med natur og mennesker. Det er en spÊndende opgave for eleverne, at fÄ lov at dele deres oplevelser og holde foredrag for en masse interesserede mennesker.