Fotokonkurrence 2014

Efter hjemkomsten fra alle de fantastiske rejser var det på tide at starte en stor fotokonkurrence på Ranum Efterskole. Både elever og lærere havde fanget de mest spektakulære billeder på de forskellige rejser, og selvfølgelig skulle de deles og belønnes. Det var muligt for hver enkelt person at indsende op til tre billeder til konkurrencen.

Konkurrencen var inddelt i fem forskellige kategorier

  1. Mennesker
  2. Samfundet
  3. Naturen
  4. Kultur: små og store kulturoplevelser
  5. Fællesskab/Kammeratskab/Venskab

I hver kategori var det muligt at vinde 500 kr. for det bedste billede. Derudover var det muligt at erhverve sig titlen som det bedste billede i alle kategorier. Den heldige her ville kunne forsøde tilværelsen med et Go-Pro3 kamera.

Tirsdag den 11. februar var det så tid til at få spændingen udløst, og finde de heldige vindere. Der var blevet indsendt over 150 billeder, så det havde været en utrolig svær opgave at finde en vinder. Dommerpanelet bestod af fotograf Martin Damgaard og Nigel Hopwood. Valget af vinderen var baseret på et mix af det artistiske udtryk, komposition, kvalitet, samt hvordan motivet passede ind i den enkelte kategori. I hver kategori var der udvalgt fem nominerede.

Endelig var det tid til at få spændingen udløst og kåret vinderne.

Et stort tillykke skal lyde til Anne Julie Grønne der vandt i kategorien Mennesker. Mette Viderup blev den heldige i kategorien Samfundet. I kategorien Natur var det Kristian Fog, der imponerede med et flot billede og i kategorien Kultur var det Signe Davidsen. I den sidste kategori Fællesskab var det Laura Nielsen, der løb med præmien på 500 kr.

Den heldige med det bedste billede og vinderen af det lækre kamera, blev Emma Østergaard. 

Se alle de flotte billeder fra konkurrencen på vores Flickr profil her

 da_DKDanish