Nyt fra rejserne – 17 jan.

dato jan. 2014

Vintersport – Passo Tonale

Europa Tour

Miami – Den Amerikanske drøm

High School Californien

RE Exchange Students at PV High School: Sara Borup fik tjansen som Student Assistant i dag sammen med Shaundra. Flere billeder og updates følger, når Sabrina lægger dagbog ud.

Kina Beijing Classic

Afrika Ghana Venskabsskole

Vi er kommet godt frem til Cape Coast og vi har allerede haft vores første dansetime med African Footprint. Efter den lange tur slapper vi lidt af på stranden. Alle har det godt. Hilsen Ghanaholdet.

Indien Venskabsskole

Cambodia Kultur og dykning

After a couple of days filled with experiences, we are now on our way to Koh Rong Samloem. We will be out of touch at the island, but everybody is happy and looking forward for more adventures! 🙂

Marokko African Performance

Farvel Marrakech – du er skøn…. Vi ses igen om nogle dage. Nu glæder vi os til ørkenvandring i det sydlige Marokko.

Sydkorea kultur og konflikt

Se album

Dagbog dag 1 og 2 og 3
Tirsdag tidligt morgen tog alle toget mod Kastrup. Da vi ankom tjekkede vi ind, og før vi vidste af det, var vi på vej mod Dubai, og forberedte os på en 6 timer lang flyvetur. Vi havde 3 timer og 30 minutter i Dubai, som for de flestes vedkommende blev brugt på at udforske den overvældende lufthavn. Turen til Seoul tog så yderligere 8 timer i fly. Efter en lille pause var vi klar til at tage en bus hen til vores hostel, som ligger i Shinchon i Seoul. Da vi ankom, fik vi lidt tid til at pakke ud, og bagefter tog vi på restaurant. På restauranten skulle vi selv lave maden. Den var dog meget anderledes end hjemme i Danmark, men vi klarede os igennem det sammen(kan vi klare det). Om aftenen fik vi lov til at gå rundt og orientere os.
Om morgenen skulle vi selv lave morgenmad, og bagefter skulle der vaskes op. Det var dog en lille udfordring, fordi der ikke var noget vand. Men vi klarede det(sammen). Indtil klokken 15.00 shoppede vi og udforskede vores lokalområde, Shinchon.
Forude venter os en fantastisk tur på karaokebar.
XOXO Ida og Victoria

Nepal venskabsskole

Nepal Kultur og natur trek

Nepal Himalaya Trekking

Nicaragua Bæredygtighed

Nigaragua Update
Vi har netop hjulpet med at male det lokale baseball stadion, og er nu til frokost hos alle vores meget søde værtsfamilier. Snart skal vi rundt i El Castillo for at dr sommerfuglefarm og det historiske fort der lægger navn til byen her. Der er arrangeret fest og piñata for alle i aften efter vores fodboldkamp mod de lokale varme hilsner til alle derhjemme.

Japan Ungekultur

Peru – I Inkaernes fodspor

Afventer opdatering.

Følg vores rejser direkte på Facebook!

Vil du ikke vente på den daglige opdatering kan du gå ind og få de seneste opdatering på vores hoved facebook side – Find den på www.facebook.com/ranumefterskole