Cambridge International Examinations

University of Cambridge International Examinations (CIE)

er verdens største udbyder af internationale uddannelsesprogrammer og kurser for børn og unge mellem 5 – 19 år.

Cambridge Primary (5-11 år).

Cambridge Secondary 1 (11-14 år).

Cambridge Secondary 2 (14-16 år).

Cambridge Advanced (16-19 år).

Ranum Efterskole College udbyder Cambridge IGCSE (International General Certificate of Secondary Education) og Cambridge International AS/A levels, som er programmer under hhv. Cambridge Secondary 2 and Cambridge Advanced. Programmerne er bygget op omkring en vision om at eleverne skal udvikle sig til at være ansvarlige, engagerede, innovative og have selvtillid. Disse 4 principper er fundamentet for at kunne begå sig i den internationale verden.

CIE er en del af University of Cambridge og har derigennem et solidt renommé for at levere et enestående uddannelsesniveau. Deres programmer og kurser er internationalt anerkendt.

Der er på nuværende tidspunkt 36 Cambridge skoler i Danmark (inklusiv efterskoler, internationale, private og folkeskoler). Ranum Efterskole er med sit udbud af Cambridge Advanced levels Danmarks første internationale college.