Italien Vintersport P2-2013-14

Italien Vintersport information kommer her.

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

Elevhistorie:

I profilfaget vintersport drog vi 46 unge til det nordlige Italien.

Vi var 26 danske elever og 20 malaysiske elever med på turen. I profilfagstimerne fik vi meget kulturel viden, men også meget fysisk træning. Vi prøvede blandt andet rulleski, longboard. Vi kørte 23 timer for at komme til Italien.

Da vi ankom til hotellet blev vi indkvarteret på værelserne, og senere skulle vi se et snescooterløb, hvilket var en meget interessant oplevelse, da det ikke var nogen af os havde oplevet før. De andre dage var fokus mest på at stå på ski og snowboard.

Det fede og anderledes ved vores skitur var at vi havde 20 malaysiske elever med, så de danske og malaysiske elever kom til at bo sammen. Det var en rigtig fed oplevelse, at lære en så anderledes kultur at kende og de var rigtig søde at være sammen med. Vi føler ikke at turen havde været det samme uden de 20 malaysiske elever.

Men det absolut bedste ved skituren, var helt sikkert alt den frihed vi fik. Vi fik undervisning hver dag fra 8.30–12.00 og ellers havde vi fri resten af dagen til at stĂĄ pĂĄ ski med hinanden. Den eneste regel vi skulle overholde var, at vi skulle køre mindst tre sammen. Vi boede i en by som hedder Passo Tonale. Det var et super fedt skisportssted, hvor der blandt andet var mulighed for natski og nogle super fede offpiste.

SĂĄ er vi pĂĄ vej til Passo Tonale!!! Kom sne, kom sol, kom ski…

{igallery id=2410|cid=311|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Rejseinformation:

Italien info 2014-1.pdf