Nicaragua P2-2013-14

Nicaragua information kommer her.

Dagbøger, billeder og video kommer herunder

En træt hilsen fra luftrummet over USA  Alle nyder elektronikken ombord, mens vi har den, men er meget spændte på alt der venter. Varme hilsner til alle derhjemme 
Inden vi rammer Miami, vil vi lige sende varm hilsen hjem. Ikke mindst til HAMA for deres donation af super seje perlepakker. Vi måtte dog pakke lidt om inden afgang for at kunne få det hele med.
 
Nigaragua Update
Vi har netop hjulpet med at male det lokale baseball stadion, og er nu til frokost hos alle vores meget søde værtsfamilier. Snart skal vi rundt i El Castillo for at dr sommerfuglefarm og det historiske fort der lægger navn til byen her. Der er arrangeret fest og piñata for alle i aften efter vores fodboldkamp mod de lokale  varme hilsner til alle derhjemme.

Hilsen fra Nicaragua: Så er vi igen ankommet til asfalterede veje i San Carlos. Alle har det godt og nyder et bad og endelig at kunne komme ud af gummistøvlerne 🙂 I sag har vi vandret rundt i et beskyttet stykke regnskov og arbejdet med bl.a. en del medicinske planter under abernes brøken. I morgen står den på en lang bustur med de lokale forud for en aften på hotel i Managua.

Hilsen fra Nicaragua: Så er vi igen ankommet til asfalterede veje i San Carlos. Alle har det godt og nyder et bad og endelig at kunne komme ud af gummistøvlerne  I sag har vi vandret rundt i et beskyttet stykke regnskov og arbejdet med bl.a. en del medicinske planter under abernes brøken. I morgen står den på en lang bustur med de lokale forud for en aften på hotel i Managua.

Fra Nicaragua: Vi har allesammen netop nydt en dejlig middag inden vi i morgen begynder den lange rejse hjem. Vi glæder os til at se jer alle, og måske har vi et par billeder og nogle historier I skal høre 🙂

{igallery id=6671|cid=318|pid=1|type=category|children=0|addlinks=0|tags=|limit=0}

Rejseinformation:da_DKDanish