Invitation til Nepal velgørenhedsmiddag

INVITATION

Velgørenhedsmiddag for venskabsskolerne i Nepal torsdag den 28.11 kl. 16.30 -19.30

Vi har besøg af Dudha,18 år, fra vores venskabsskole i Meetche og Takman, 29 år, fra vores samarbejdspartner Whitewater Rafting i Nepal indtil jul. I den forbindelse vil vi gerne invitere til en velgørenhedsmiddag for at samle penge sammen til at støtte venskabsskolerne i Meetche og Takmans nye landsbyskole. Takman kommer fra en meget lille bjerglandsby ca. 4 dages offroad og trek fra Kathmandu og her har han startet et lille skoleprojekt med 35-40 elever op til 4 klasse. Ligeledes vil Maja Myrhøj, tandlæge fortælle om sine erfaringer fra et arbejdsophold i Meetche, og et nyt tandlæge projekt i samarbejde med Rotary.

Program:
16.30    Velkomst i festsalen – Nepal te- forfriskning
            Oplæg med billeder og film fra Nepal og venskabsskolen, samt Takmans skoleprojekt.
17.45    Generalforsamling i Ranum Efterskoles Nepal Venskabsskoleforening.
18.00    Nepal middag i Kantinen v. Lars Jeppesen og Nepalelever / ungguider.
19.30    afslutning.

Inviterede er forældre til elever på skolen, tidligere og  nuværende Nepal elever og forældre, samt alle skolekredsmedlemmer og øvrige interesserede.
Middagen koster 150,- kr. for voksne. / 75 kr. for studerende/elever/søskende. Drikkevarer 10,- kr.

Betaling ved ankomst.

Menuen er sammensat af køkkenchef Lars Jeppesen:
Forret:       Nepalesisk karrysuppe
Hovedret:  Lammekød med daal – flere slags ris og rustikke salater
Dessert:    Nepalesisk dessert m. te.

Vi glæder os meget til at se dig / jer til en hyggelig middag!

Tilmelding til os@ranumefterskole.dk inden tirsdag den 26.11.13